RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

ikar

MAKI

tocan odgovor ikare
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

mivano

Gdje je nestala ona VDL Citea sa probe  ???

Shole

Nije ni bila na probi.  Jedno jutro se pojavio u garaži, šefići išli napravit đir, nešto pojest i popit i ode bus ća.  Toliko o probi.

BTW, par dana u garaži bio parkiran jedan Neobus Universo od Autoprevoza iz Čačka

conecto

Koliko se sjećam, ta Citea je imala nizozemske (ili neke druge strane) tablice. Otkad je bila frka po medijima i sudovima oko tvorničkog zglobnog MAN-a CNG koji je bio na probi u Zagrebu i vozio na liniji s njemačkim tablicama (na kraju sve ispalo kao carinski prekršaj) vjerojatno takva tvornička demo-vozila kod nas više neće na pravu probu.
Iako je prije toga u ZET-u bilo dosta takvih vozila na probi - od dvozglobnog MAN-a prije 25 godina (mislim da je bio i u Rijeci), do niskopodnog MAN-a i Mercedesa 1993. i 1994., Citara 1998., kasnije troosovinskog Citara i Setre, midibusa MAN-Göppel, pa i VDL Ambassadora...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Zanimljivo. A kako onda u EU može voziti na probi bus s našim tablicama http://www.mojalbum.com/lpp-lj/793-na-obisku-v-ljubljani/793-in-face/17737661 (voznik)

conecto

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

maky

Citat: Shole  u Srpanj 01, 2010, 12:59:21
Nije ni bila na probi.  Jedno jutro se pojavio u garaži, šefići išli napravit đir, nešto pojest i popit i ode bus ća.  Toliko o probi.
Ista stvar i u nas. A tako je bilo prije kojih pola godine i sa gradskim Isuzuom...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

MAKI

da nije ta Citea imala njemačke tablice
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

danas oko 12 viđen 586 kako stoji sa sva 4 upaljena žmigavca na stanici Željeznički kolodvor - zapad, iza stajao policijski kombi; oštećenja na vozilu nisam zamijetio, mislim da je bio na 7a

SaNjIn

prekjučer je kod Šopa bio parkiran 717. redovni servis ili kakav kvar?

Bari

Gdje bi ovo moglo biti? Molim one starije i iskusnije da ne odgovaraju. Slika by: Berlingo
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Ruske

neznam kako se zove mjesto, ali mislim da znam...nekih 300m prije novog tunela onog na cesti rupa-granicni prijelaz (autobus je taman prosao lijevi zavoj sirokog luka) kad bih cesce tamo prolazio bi i znao kako se zove mjesto

MAKI

Pogađajte GB

Uploaded with ImageShack.us
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna