Bratislava i Prag

Autor plavi ZET-ov bus volim, Rujan 05, 2009, 19:09:33

plavi ZET-ov bus volim

Išla ja na maturalac u Prag s posjetima Bratislavi i Karlovyim Varyima. Prag je stvarno lijep grad i bilo je predobro. Još uvijek osjećam posljedice od neprospavanih noći.  ;)
I evo, donosim vam slike s putovanja.
Prvo sam mislila ne slikati buseve da se ne brukam pred ljudima, al ono, na kraju nisam mogla odoljeti čarima javnog prijevoza i rekoh ah, to hell with it.
Slikala sam koji god sam vidla, i nemam pojma sad koji je koji, toliko se u buseve ne razumijem. Ali vi ćete vjerojatno znati o kojem se modelu i vrsti busa radi...

Bus kojim smo putovali. Baš je cool.  ;)

U Bratislavi:

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tomo

Lijepo od tebe i svaka čast na slikama  ;)

trucker

Malo je reći ali bravo za slike!!A vidim da je i aparat kvalitetan,slike su extra.Svaka čast!