Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

221

Citat: NP-549  u Siječanj 14, 2013, 17:44:15
Popravio ih je Troley o vlastitom trošku preko vikenda.  Vozi ih 7, preostala 3 imaju veće kvarove

Je li bilo dovoljno buseva za izlaz, odnosno jesu li bile redukcije nekih linija zbog Citara?

ikar

Bila je redukcija broja neispravnih vozila :D

Urbino LE

Citat: conecto  u Siječanj 15, 2013, 16:03:16
A ovi novi Citari su lađe iako neki ovdje govore drugačije. Najbolje se vidi otkad nedjeljom voze na 269 solo MAN-ovi umjesto uobičajenih Citara G. Cesta je tamo specifična i daleko manje lupaju Citari nego Lions cityi.

Meni kao putniku je udobnije u solo Lion's Cityu NL263 iz 2007. nego li je to njegovov konkurent Citaro iz 2008., i možda je to subjektivno mišljenje ali tako je. I je da ja Citaro smatram najprecijenjenijim autobusom u povijesti. Mislim da objektivno govore činjenice iz Njemačke di prijevoznici mahom okreću leđa Mercedesu i okreću se ka MAN-u, Solarisu, u slučaju low-entry solaša i Irisbusu. Jedino na istočnim tržištima im prodaja raste, prepostavljam zbog mita... Doduše tu puno pokušavaju sa novim Conectom.

Citat: conecto  u Siječanj 15, 2013, 16:24:42
Ne mora biti. Zna se da novija generacija Citara ima drugačiju osovinu naprijed ali npr. neki zglobni prve generacije u ZG udaraju jače od nešto starijih solaša, posebno onih iz druge serije iz 2004.

Od kada Citari imaju novu osovinu naprijed? Znam da ova nova druga generacija ima novu s obzirom na cijelu prvu, bilo ona originalna ili faceliftana kakvu ste vi u ZG zadnju, mi u Splitu ili Rijeka nabavljali.

Bari

Bolje da sam danas bio vani nego u 593 koliko harmonika prokišnjava.
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

669 jako ružno "skosa" prikolica, odjednom zabaci u zavoju... Neka se to sredi da nebi pisali o tome u crnoj kronici!

shef

RI-879-TU stavljene na 631.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

I 642 se vratio u promet, novoobojan i s novim tablicama (ako sam dobro zapamtio 883TU)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

SARI

Vozio se jutros iza 707 na 5ici... ispušta zvuk kao da će svakog trena poletit... ::| i to vertikalno... ;D

mivano

630 je očajno slab. Doima se kao najslabiji Turčin. 638 je avion za njega.

ikar

Meni se 631 čini najboljim... A 632 je teški kramp.

zvone16

630 je očajno slab ali zato ništa ne lupka na njemu i volan mu je odličan jer je nanovo rađen koliko sam čuo, 628 ima bolji sic, bolji retarder, jači motor..  Po meni 628 i 638 su najbolji turčini pa onda ovi ostali
ZvoneXp

LD470

667's on the road again.  ;D

Bocko

Ne razumijem ove hrčko-putnike. Pa ni ne stave se ne nove spužve, već su oglođane i netko ih je pojeo.
Pa zar je putnicima toliko dosadno da to moraju raditi.

zvone16

676 je opet nakon dugo vremena u prometu  :)  bus123

ZvoneXp

MB Citaro

676 ima problema sa zadnjim vratima