Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Shole

Citat: shef  u Travanj 28, 2013, 21:18:31
Novost...
http://www.zaslike.com/files/uvxl3zvqnsbtfz0b62x4.jpg

past tense

Danas osvanuo sa Ri-435-UC.  Valjda ovu nisu dobro zašarafili

ikar

Na kojim solo Conectima su klime? (Ne sjećam se napamet koji su ih dobili)

EDIT - našao sam:

Prva serija početkom 2012. : 652, 654, 655, 661, 662
Druga serija proljeće 2013. : 656, ???, ??? + 669 + 702

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

586 plastične stolice
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Pa već od kad su u 581, 584, 586.  U pripremi: 583, 592, 599

kico101

Čini se da je 114 uspješno popravljen-viđen maloprije na 1B. Sav se sjaji, a čak i display radi. Čekamo 113 ( ako već nije gotov ). ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

zvone16

Cijeli dan vozi  :) Vidio sam ga ja  oko 12:55 kod towera
ZvoneXp

NP-549

cijela ta ekipa ce u prigrad kad dođu svi plinski. Samo jedan plavi će u prigrad na Grohovo

mivano

Da li to znači da bi netko mogao dobiti isključivo Lokvu da vozi subotom i nedjeljom kad nema putnika?

kico101

Osvježeni statusi ( dodane promijenjene tablice ) u voznom parku.
Uskoro ubacivanje Iveco Irisbus Citelisa i Iveco Kapena, te Iveco Dailyja. Radi se. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

593 upravo viđen kako ide na tehnički u Radničkoj

(c)Teutonic

Bocko

Zašto u 566 i još nekim SG 220 kod prednjih vratiju viri nekakva dvožilna žica s jumperom na kraju.
Ako se taj jumper odspoji onda se samo jedna vrata otvaraju ili to ima neku drugu svrhu?

M.A.N. boy

ja se sjećam da je prije  na SG/SU 220 bila zataknuta neka drvena klocna da se ne  otvara jedno krilo ;) a za elektroniku ne znam

Shole

"kod prednjih vratiju" je širok pojam.  Da li odozgora iz bijele kutije di je mehanizam, da li negdje sa strane, ili je jednostavno netko otpojio plafonjeru na sredini da mu svjetlo ne tuče u oči po noći kad otvori vrata

Bocko

Odozgora, iz bijele kutije, desno od svjetla od vratiju viri ta žica.