Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Shole

zvone16

802 curi na sve strane  :)
ZvoneXp

little-perfect-fairy

Zasto 605 nema aparat za elektronske kartice i nema garazni broj nigdje zapisan u busu?

NP-549

Validator je skinut zbog sistemske greške. Kojeg god da stave ista greška se pojavljuje. Ovako ga nema i amen.  Problem se rješava.
Garažni broj nema otkad je bio totalno razbijen u svibnju 2002. kad je dobio kompletno cijeli novi prednji kraj izvana i iznutra.  Ako nisi primjetila, i vozački prozor ima potpuno drugačiji upravo iz navedenog razloga

MB Citaro

Danas sam se vozio na 7A u jednom od conecta sa klimom i klima užasno loše radi, tj. kao da i ne radi

Shole

jesi usput bacio oko koliko prozora je otvoreno ?

MB Citaro

prozori su bili zatvoreni i još su putnici usput komentirali: "gledaj prozori zatvoreni a klima slabo radi"

shef

Mislim da ovo još nismo imali, dobio tablice namjenjene nekom od papamobila:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bocko

654 je danas vozio s upaljenim 4 žmigavaca, kao da se nisu mogli isključiti...

Shole

big deal, nađi si neku drugu zanimaciju u životu, npr. ženskog roda

TAM

Zanima me je su li svi eurobusevi još u prometu?  Gledao sam u voznom park i vidim da je jedan više puta gorio.
Dani ponosa i slave!

NP-549

646 je taj koji je gorio i upravo on je već dugo neispravan, ali ne zbog toga nego je trenutno bez motora i mjenjača.

lussin

Pa i piše,vjerovatan rashod :-\

NP-549

za 646 je motor narucen al ga je preteko 649 kojem je nedavno krepao pa ce ga u njega stavit da ne stoje dva busa

TAM

Hoće li onda 646 isto dobiti motor ili će u rashod?
Dani ponosa i slave!