Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Shole

Oko 7 i pol na Plumbumu viđen 687.  Ri-431-SI

Baš me zanima koliko će izdržat da ne završi u remontu zbog struje i ostalih sitnica

Berlingo

713 ce cijeli vikend biti u servisu MAN-a u Cerniku. Ovaj puta nije razlog u vratima i aktiviranju stanicne kocnice, radi se o prodoru vode. Nisam dobro cuo gdje voda zavrsava, cini mi se dolje negdje u prostoru za prtljagu. Ima dosta posla, vare se nekakve ploce i rade improvizacije. Po mojem izvoru tipicna tvornicka greska.

mivano

Citat: Berlingo  u Studeni 20, 2010, 10:11:17
713 ce cijeli vikend biti u servisu MAN-a u Cerniku. Ovaj puta nije razlog u vratima i aktiviranju stanicne kocnice, radi se o prodoru vode. Nisam dobro cuo gdje voda zavrsava, cini mi se dolje negdje u prostoru za prtljagu. Ima dosta posla, vare se nekakve ploce i rade improvizacije. Po mojem izvoru tipicna tvornicka greska.
stalno mu pišti pri zatvaranju zadnjih vrata

Berlingo

Vjerovatno su to rjesili jer moj izvor mi je spomenuo samo prodor vode.

gizmo

Citat: Shole  u Studeni 19, 2010, 09:18:58
Oko 7 i pol na Plumbumu viđen 687.  Ri-431-SI

Baš me zanima koliko će izdržat da ne završi u remontu zbog struje i ostalih sitnica

Petak vozio,a subotu i nedjelju viđen 641 umjesto njega.

BARCODE

Danas bus123    gb 600 vozio liniju br 9
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Boki651

Primjećujem u zadnje vrijeme, da je dosta solo Conecta u prilično lošem vizualnom i akustičnom stanju. Uzet ću za primjer 657 i 666. U 657 kod zadnjeg lijevog kotača, ispod onog poklopca čuje se jako lupanje, kada bus naiđe i na manju neravninu, a vibracija je toliko jaka da se osjeti pod nogama.
U 666 bočni prozori rasklimani do te mjere da se dobije dojam kao da će svakog trenutka ispasti iz onih kanalića i rasuti se po cesti. Ujedno u 666 puknuo pod kod prostora za stajanje blizu srednjih vrata. Rupa izgleda kao da je netko zarezao nožem, dužine od nekih 5 cm.

Boki651

Jedno pitanje vozačima. Da li Classici imaju ugrađen tempomat možda? Jučer kada sam se sa 29 vozio u Kraljevicu raditi, vozač je vozio stalno istim intenzitetom, jedva je prelazio 50 km/h, ali nije bilo onog trzanja kod povećanja ili smanjenja intenziteta gasa, kao da je vozio pod tempomatom, sve identične dinamike.

ikar

Nemaju. To je cijelo vrijeme po magistrali držao gas na istom nivou. Blažene noge nakon toga  :P

Berlingo

Evo jedna mala sitnica s rijeckih ulica. Da li je to netko odlucio poslepati nekog? Joj, bas je ruzan ovakav!

MB Citaro

tako vozi već duže vrijeme

Shole

Neko je lupio iza u njega pa je i to otpalo.  Vidi se da je i branik oštećen.  To je već 3. ili 4. kojem je to otpalo. Očito je slabo pričvršćeno

Tomek

U Zagrebu svaki dan barem na jednom to fali, ja sam mislio da u garaži skidaju pa zaborave vratiti.

Shole

To mogu slobodno i zavarit da više ne otpada jer je prilično sigurno da neće nikog šlepat sa zglobnim Citarom

421

Varenje je nemoguće jer je taj dio od stakloplastike, a mislim da ga pridržava magnet ili najobičniji komad prilagođenog lima.
Možda i mansg313 (još) sakuplja "trofeje" ? ;D
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln