Muzika

Autor tiki, Siječanj 15, 2008, 21:19:03

mate

Thompson - Lijepa Li Si

evo jedne pjesme prigodne za danasnji dan... :)

shef

Nažalost, očito da je navedeni pjevač postao jedina mjera za domoljublje.
Kao odgovor na ovo, postavit ću pjesmu jednog pjevača kojeg se tako rijetko sjetimo, a bio je pravi domoljub i vrhunski izvođač. Za mene najljepša domoljubna pjesma:

Tomislav Ivčić - Tamo gdje sam rođen
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Shefe nije to tako, medutim na ovo sam prvo naisao...ima puno pjevaca koji su jaka mjera za domoljublje...evo nekih primjera

Milo Hrnic --- Kome Bi Sumilo More Moje Sinje

jura stublić - bili cvitak

trucker

A ja ću se prisjetiti jedne pjevačke legende i velikog domoljuba kojemu su svojevremeno bili zabranjeni nastupi...

VICE VUKOV TVOJA ZEMLJA - www.croradio.net

nažalost,neki bi nas i danas kojekakvim zabranama htjeli vratiti u ta mračna vremena...

ikar

Ča god svi pričali Vitasović je legenda:

Alen Vitasović - Ja san Istrijan

Alen Vitasović - Jenu noć

S319UL

Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

Mirta

ALEN VITASOVIĆ ludo srce

Mnogi ga vole i u kontinentalnoj Hrvatskoj
Nikad ne reci:"Nikad!".

Mirta

Galeb

GRUPA:Fabrika za avtobusi 11 Oktomvri Skopje ,posle so novo ime SANOSS - Bus&coach factory ltd.

ALBUMI:S213,S315.21-najvise,S515,S715 Roadstar itn...  ;)
Se zezam,a muzika vo bus...zavisi od model    ;D HIP-HOP(Tupac Shakur,Nasir Jones),ELECTRO MUSIC(Tiesto,Infected Mushroom,Talamasca),ROCK (NICKELBACK,G'n'R,Lenny Kravitz,Bon Jovie)....

Mirta

tramvajac 92

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

conecto

Citat: Berlingo  u Listopad 28, 2009, 19:52:51
Ako je ovo forum o autobusima onda Gustafi imaju i pjesmu o autobusu,a to je korijera ili kurijera, ma neznam tocno,teska rijec.Predivna pjesma.

Misliš ono - kurijera il će pasat il će fermat?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...