AMI BUS, Jelah;Tešanj

Autor tomo, Listopad 04, 2009, 20:53:30

anel

bus123
BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!

Benjamin

Izvini te... Ali ni vi niste u pravu... Kao prvo,navodite kako "AMI-BUS" ne može ni do Hrvatske da vozi... A šta je ono na prvom postu? Setra S215HD,slikana u Osijeku! Bilo kako bilo,neke firme sa Tamovima drže Sloveniju...

Benjamin

Samo još želim reći,da uopšte ne hvalim firmu zbog neke koristi ili sl... Radio sam ekskurzije i izlete i sa: Sjajem, A bussom, Bosna Turistom, Kimom i svagdje sam dobro došao... Ja samo govorim ono što jest! Ovaku uslugu kao što nudi "AMI-BUS" nisam dobio ni od jedne navedenih firma....

Tomek

Ok ekipa, ovo je forum gdje svatko može slobodno pisati što želi ako nikoga pritom ne vrijeđa. S druge strane ova tema se ne bi trebala pretvoriti u reklamnu stranicu pa shvačam šta je aaaaa htio reći, no opet jasno je da autobusi mogu u Hrvatsku i da su u dobrom stanju  ;)
Probajte pisati što konstruktivnije rasprave ili stavljajte fotke, a ne se svađati ;)

aaaaa

Citat: Benjamin  u Lipanj 09, 2010, 15:47:12
Samo još želim reći,da uopšte ne hvalim firmu zbog neke koristi ili sl... Radio sam ekskurzije i izlete i sa: Sjajem, A bussom, Bosna Turistom, Kimom i svagdje sam dobro došao... Ja samo govorim ono što jest! Ovaku uslugu kao što nudi "AMI-BUS" nisam dobio ni od jedne navedenih firma....

A ako im je ovo konkurencija (a jeste jer su tu negdje po voznom parku) onda je svaka rasprava suvisna...ma samo ti "smiri dozivljaje" i neće biti problema. Nema tu nista lose ako imas neku korist samo ih reklamiraj negdje drugdje.

Benjamin

Mercedes 0303 na Vanrednoj u Tuzli.....

Benjamin

VW Panorama na parkingu firme: "AMI-BUS" Jelah...

Setra S215HD na parkingu firme: "AMI-BUS" Jelah... ex: STAJIC

doBUS

Gdje im se nalazi parking firme ovaj VW je cesto parkiran kod vatrogasnog doma na Jelahu ;)

Benjamin

NEOPLAN

MERCEDES 0303 NA VANREDNOJ U KLADNJU...

Benjamin

Setra S215H na vanrednoj: AJVATOVICA...

Benjamin

Setra S215HD na vanrednoj: AJVATOVICA...

emir

Čini mi se da je i Mercedes bio na Ajvatovici.Koji bus je otišao u Češku?

anel

Da bio je i Mercedes Benz 0303 ex-ROAD, a u Češku je išla Setra S 215 HD

http://i848.photobucket.com/albums/ab42/tomo0001/PA030613.jpg

BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!

Benjamin

Evo Setre S215HD,koja je bila u Češkoj...

Benjamin

Setra također ide u Makedoniju za par dana... Tačnije u Ohrid,vozi kud iz Tešnja...