Nabavke autobusa 2008. – 2017.

Autor maky, Siječanj 18, 2008, 22:26:06

maky

Stiglo ih je 12 komada, od toga mislim pola u "Low entry" izvedbi...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Urbino LE

Ma sve po onome što su rekli za slobodno pred jedno pola godine. Njih 6 za prigrad što ako je Iveco logično da je Crossway, 6 gradsko-prigradskih polu-niskopodnih što opet ako je Iveco to je samo Crossway LE. Kasnije (u travnju) valjda možemo očekivati i 6 niskpodnih što će reći Citelisi. Nego što je sa 4 kombija i kada ovih 12 dolaze u Split?

netko

Citat: Avtomontažafan  u Studeni 01, 2012, 17:48:03
Da, Dailyji su došli u studenom prošle godine i sad istječe najam. Sad bi trebali dobiti ST registracije ;)
A da nisu ovo možda ta 4 Dailya.Ne bi li bilo malo previše 8 kombia za Promet.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Urbino LE

Bilo je u Slobodnoj pisalo da dolaze 4 kombi-busa kapaciteta 28 putnika (10 sjedećih i 18 stajaćih mjesta), a mislim da po specifikacijama ovo nije Daily ili griješim.

netko

Citat: Urbino LE  u Prosinac 20, 2012, 23:17:15
Bilo je u Slobodnoj pisalo da dolaze 4 kombi-busa kapaciteta 28 putnika (10 sjedećih i 18 stajaćih mjesta), a mislim da po specifikacijama ovo nije Daily ili griješim.
Kombi bus je po meni Daily,da je pisalo minibus rekao bih da je to Proxys ili Proway.
Neznam što bi to moglo biti.Ova dva imaju od 28-30(36)sjedećih mjesta,a Daily od 16-28.
Možda mali mix sjedišta u Dailyu ili Proxysu.......,ako ćemo vjerovati ovom novinskom članku!
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

qwertz

trebali bi doči sada 4 dailya,a ovi bi se trebali vratit jer su u najmu

maky

Sutra su u Splitu, pa eto, čekajte...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Urbino LE

Citat: netko  u Prosinac 20, 2012, 23:26:37Kombi bus je po meni Daily,da je pisalo minibus rekao bih da je to Proxys ili Proway.
Neznam što bi to moglo biti.Ova dva imaju od 28-30(36)sjedećih mjesta,a Daily od 16-28.
Možda mali mix sjedišta u Dailyu ili Proxysu.......,ako ćemo vjerovati ovom novinskom članku!

Mislim da se na Dailyu bazira i oni Cacciamaly ili kako mu je ime, a on bi mogao zadovoljavati ove uvjete. Uz to mislim da se oni rade u Poljskoj gdje i Proxys. U biti Kapena je iz te tvornice ali ista stvar skoro kao i taj Caciamali.

Ali eto kažu da će se sve sutra vidit. ;D

neopran

e sad me stvarno stra da bi sutra moga smak svita ;D

tramvajac 92

Citat: mansu220  u Prosinac 20, 2012, 21:31:30
Je li ima bočni display,ovdje se ne vidi???
Mislim da je na 2. prozoru

5AR

Oko 14:30 na A1 kod Karlovca prošla tri žućka prema moru.

epits

Urbino LE

Lijepo, Crossway i Crossway LE. Možeš li to staviti da se vidi odmah na stranici da se ne ulazi na linkove?

Paško

Već su s njima garažni brojevi ;)

Inače, da prekinemo nabadanje u prazno, autobusi koji dolaze iduće godine neće biti nikakvi Irisbusi, nego nešto drugo, a vidjet ćete što negdje oko 5. mjeseca ;)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Urbino LE

To je druga stvar, drugi natječaj, ja se nadam MAN ili Solaris sa DAF motorom. Ali u ovome sada natječaju, treba osim ovoga doći i nešto u travnju, Citelisi recimo, ako je po onome prvotnom popisu. I rekao bih da će prije kraja 6. mjeseca i ti, izbori su zadnji vikend u 5. ;D