Nabavke autobusa 2008. – 2017.

Autor maky, Siječanj 18, 2008, 22:26:06

COVIK

Citat: Urbino LE  u Siječanj 19, 2013, 16:29:39
Ne zanima me ako su neki vozači u Prometa podobniji, ako je tko gdje na vlasti i slično. Ali stvari vezane za ovo shiftanje autobusa su jasne, barem u gradskom okružju.

Činjenica je ja tako 'zelen' više razumim oko tipova autobusa nego 99% radnika Prometa.

Za tvoje poznavanje autobusa skidam ti kapu do poda,a za ovo prvo ne želim više trošit tipke ne laptopu ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Urbino LE

Ne, ja stvarno ne znam za te igrice u firmi ili političke igrarije i ne mogu to komentirati. Ali skoro valjda dolaze novi Lion's Cityi i vjerojatno idu odmah na 7 i 15 ili 12. I gdje će onda Citari? Činjenica je da na splitskim linijama prvo dolaze novi autobusi pa čak i razlog pošto grad Split daje novac je jasan, više od toga ne znam niti mogu znati.

Paško

Ajmo, ljudi, dosta o raznim "stobrečkima" i sličnim, ima tu puno stvari koje jednostavno nisu za forum.

Što se tiče rasporeda, dosad se uglavnom drži ovog plana, osim što je u tu priču sada upao i Solin pa ćemo vidjeti je li tu nove LE gubi Dubrava ili Dugopolje. Mene više zanima što će bit s premještanjem ostalih autobusa. Vidjeli smo ovih dana Citare na 10ki. Kada svi novi počnu voziti (a to bi trebalo biti krajem tjedna koji dolazi), znat ćemo gdje je što otišlo...

Citat: Avtomontažafan  u Siječanj 11, 2013, 22:03:52
Crossway LE:
1 --> Stobreč
2 --> Dubrava
3 --> Dugopolje

Crossway:
1 --> Šestanovac
1 --> Ogorje
4 --> Drniš
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

COVIK

Citat: Avtomontažafan  u Siječanj 19, 2013, 17:03:14
Ajmo, ljudi, dosta o raznim "stobrečkima" i sličnim, ima tu puno stvari koje jednostavno nisu za forum.

Što se tiče rasporeda, dosad se uglavnom drži ovog plana, osim što je u tu priču sada upao i Solin pa ćemo vidjeti je li tu nove LE gubi Dubrava ili Dugopolje. Mene više zanima što će bit s premještanjem ostalih autobusa. Vidjeli smo ovih dana Citare na 10ki. Kada svi novi počnu voziti (a to bi trebalo biti krajem tjedna koji dolazi), znat ćemo gdje je što otišlo...

Citat: Avtomontažafan  u Siječanj 11, 2013, 22:03:52
Crossway LE:
1 --> Stobreč
2 --> Dubrava
3 --> Dugopolje

Crossway:
1 --> Šestanovac
1 --> Ogorje
4 --> Drniš

Kolegu Avtomontažafan predlažem za administratora ili moderatora foruma ;D

STEFI- GRAF

Oko čega pojedinci razbijaju glavu di koji vozi kao da neznate da u toj firmi ima dosta klanova oni koji vladaju ,biraju,dobivaju nove buseve minjaju kad im se prohtije zapošljavaju itd,i oni koji vječno voze krš i linije s slabim inkasom.Ja san čuo da na Dubravu ide crossway a da Regio ide u agenciju šta je po meni i normalnije.To bi isto napravija i s Dugopoljem .Samo šta je to naopaka firma pa je sve naopako jbg gradsko državno zna se.

conecto

Prije dva dana viđen daily u Zagrebu u Prometovim bojama - blizina tvrtke Autobus d.o.o., išao je u tom smjeru.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Paško

Došla 3 Dailyja, g.b. 280, 281 i 282; četvrti je možda tu, ali ja ga nisam vidio. Nisam bio u njima, ali vidi se odzada da su neka "gradskija" verzija
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

valiz

Sva 4 su viđena na A1 prema Splitu.

COVIK

COVIK

I još jedna malo kvalitetnija guza ;D

koordinator

U garaži se pojavio i četvrti kombi  ;)

COVIK

Urbino LE

Prvo 6 solo niskopodnih pa ovih 22 pitaj Boga kakvih. Ajde valjda će napokon zglobove, bilo bi vrijeme više pa makar da su Irisbus. ;D

Spiker

Citat: koordinator  u Ožujak 07, 2013, 11:53:52
U garaži se pojavio i četvrti kombi  ;)

Čujem da ih još nisu registrirali. U čemu je problem?

Iri