Polet – fotografije

Autor gaspa, Prosinac 07, 2007, 11:16:59

tomo

Citat: Berlingo  u Listopad 05, 2009, 00:58:13
Ajde ako ti nije tesko to malo ispitaj.Ja sam gotovo siguran da nije bilo nule na tablici,ali kako kazes sam- nije nemoguce.
bumo vidli, ali nisam sad u vk... razlika je u "crnom" tj. sljedećem :

a VK-280-BV

Sonja

3.10.2009. na parkiralistu ispred sportske dvorane Varazdin. Bova VK285BV

tomo

Citat: Sonja  u Listopad 05, 2009, 10:22:51
3.10.2009. na parkiralistu ispred sportske dvorane Varazdin. Bova VK285BV

Bravo, u 20:20h istoga dana stigao pred poljoprivrednu školu u Vinkovcima sa sajma lova i ribolova ...  ;)

mate

Jutros u Osijeku ovaj MB O303

tomo

VK-550-AB

VK-284-BV odmara nakon povratka iz Pule, a čini mi se da će i večeras ona put Makarske ili Pule, a VK-280-BV isto tako...

evo Tomek zadaće za tebe da upotpuniš vozni park, vratio se u igru i ovaj TAM, osvježen izvana i iznutra...VK-372-BR

ali dodaj i ovog Sanosa VK-792-CD

i ovaj mali Tamić je bio na "osvježenju"... nažalost tak je uparkiran na peronima za slobodni prijevoz pa ćemo morati pričekati neku malo bolju fotku... parkiran je kraj VK-507-BF

tomo

VK-437-BB su isto nešto sređivali, vidljivo je da izgubio crvenu shemu gradu, linija Vinkovci-Račinovci

za njim je odmah stigla  i ona Bova VK-288-BV u koju je "nevjerni" Toma i sumnjao da postoji , na liniji Vinkovci-Strošinci

10 sec kasnije stiže i MB 0303 VK-243-AH na liniji Vinkovci-Babina Greda

crnka VK-296-BV je "izgubila" svoje natpise

evo i obnovljene stare rage VK-396-AB na liniji Vinkovci-Strošinci-Račinovci u 15:10h

VK-830-CI odmara na peronima za slobodan prijevoz

tomo

Jutros sam putovao iz Osijeka busom jer sam zaspal na vlak  ;D... Polet je naravno kao i obično subotom poslao MB Conecto, ovog puta VK-502-BF... Bus ide super, ali vandali su učinili svoje... A da ne govorim da su čistačice nesposobne očistiti bus ... ne znam tko je tu više kriv, one koje ne rade svoj posao ili vozač koji ih ne pošalje da ga počiste... čast iznimkama od vozača...evo nekoliko fotki...  Uglavnom 37 kunića za vozanje u kontejneru za smeće...  :(

VK-805-L koji se danas vozao po gradskim linijama također nije čuo za vodu.... kako je taj bus predivno izgledao u staroj shemi... sad izgleda kao stara krpa za pod

kao ni ovaj VK-495-CD koji je bio u 14:15h na redovnoj liniji za Županju

ova setra VK-279-BV bi puno bolje izgledala da se malo "ušminka" ratkapama

Citaro VK-165-BU

Spaceliner VK-805-S (HV Budrovci)

TAZ VK-693-K

Bova Futura VK-287-BV

Man Lion's Top Coach VK-776-BI između Future i Magiq

te Skyliner VK-950-AA

@Tomek, bi li mogao staviti sliku ovog Skylinera u staroj shemi... vidio sam da si ju ti imao na starom forumu  ;)

mate

tomo

evo našao sam na netu - autor slike je Adrian Krpeljevic

pa eto nek se nađu i ovdje  ;)

buSHunter795

Da, iz te slike sam izvadio Setru 100...
malo sam loše zumirao za 935-AR haha ;)

mate

tomo

Evo nađoh neke stare slike od 6.4.2004. iz srednje sa putovanja u Zagreb u Tehnički muzej u sklopu predmeta Energetika... ima više ljudi nego buseva, ali pošto ima i buseva nadam se da ne budete previše zamjerili...
evo prvo Tourismo VK-606-BE

te Skyliner VK-950-AA u staroj shemi (Tomeka sam već zamolio da ako ima sliku da ga stavi i u staroj shemi - na starom forumu je bila) - ove baš i nisu neke
skrio se iza borova

tomo

Danas u 11:25h opet na liniji Osijek-Vinkovci MB Conecto VK-505-BF (inače tu liniju najčešće drži Bova VK-285-BV).... I ovaj je opet čista sramota kao i VK-502-BF...naglašavam da to nije prva linija u 05:00h već u podne i pogledajte na što opet izgleda taj bus.... SRAMOTA!!!!

Ivan1983

07.11.2009 Međugorje

buSHunter795