Slavonski Brod - Terzić bus - gradski prijevoz

Autor Ivan, Siječanj 26, 2008, 15:22:03

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

voznik

Majstor, tako vozi sa tim regama, kako i mi u Ljubljani i u Mariboru.
Rege su sasvim iste.  yahoo yahoo

mate

mate

I ova tri su u novom ruhu, ocito ce ova nijansa plave biti zastitni znak:

N4016

Citaro

Citaro G

mate

Evo i Setre u novom ruhu na kasnoljetnom suncu

Dreamwalker

Nešto novo plovi ulicama Sl. Broda. Iveco Crossway (SB-313-GA) :) Slikano prije par dana, a do danas su mu i display programirali tako da ispisuje liniju.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

mate

Stigao prosli ponedjeljak, međutim meni uspjesno bjezi cijelo vrijeme...

Dreamwalker

Ja ga viđam od jutra pa do 13 - 14 sati i onda ga više nema. Vozi na liniji 2.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Ivan

Hm, zanimljivo je vidjeti da se Iveco Crossway u gradskom-prigradskom sektoru kod kupovine novih dobro probija među privatnicima dok je kupovina novih vozila zapravo uopće dosta rijetka ili je ni nema, pa evo sad i Terzić poslije Autoturista i (kolektivno-privatnog) Čazmatransa...

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

mate

A evo i Iveca od mene, kako je kolega rekao, display je programiran da ispisuje liniju

Shole

Je ovo low entry ili ima stepenicu ?  Bilo bi fora vidit unutrašnjost.

Mislim da je ovo za 145 000 € vrlo dobra stvar.  Motori su im OK, jaki i pouzdani.  Nekakva  Setra 415LE Business ili MAN Lion's City LE su možda i 50-ak tisuća Eura skuplji.

mate

Prvi puta da se ovako nesto događa u Sl.Brodu (neki bi rekli vidi se da su lokalni izbori blizu, a i koncesija za JGP je pri kraju)

Citat:
Grad organizirao besplatne autobusne linije do Gradskog groblja povodom blagdana Svih svetih

Ispis   

Objavljeno: 28. listopad 2016.   

Kako bi se građanima olakšao pristup Gradskom groblju u danima oko blagdana Svih svetih, Grad Slavonski Brod je organizirao besplatne autobusne linije koje će prometovati na slijedećim relacijama;

• (kružna linija s polaskom svakih 15 minuta) Autobusni kolodvor-Vukovarska –P. Krešimira IV- Strossmayerova- A. Štampara-Vrazova –Milanovićeva-K.Š. Đalskog –Zrinska-I.G. Kovačića-P. Svačića – Autobusni Kolodvor

• te druga kružna linija s polaskom svakih 15 minuta koja prometuje u suprotnom pravcu: Autobusni Kolodvor- P. Svačića- I.G .Kovačića- Zrinska- Naselje Hebrang- Milanovićeva- Vrazova- A. Štampara- Strossmayerova- P. Krešimira IV- Vukovarska- Autobusni kolodvor

Autobusi javnog gradskog prijevoza će na navedenim linijama prometovati 30. i 31. listopada te 1. studenoga od 8.00do 17.00 sati, a osim na predviđenim autobusnim stajalištima, autobusi će zaustavljati i na slijedećim lokacijama;

Sportska dvorana ,,Vijuš" (Ulica Stanka Vraza)
Gradsko groblje (na križanju Ulice Ksavera Šandora Đalskog i Strossmayerove ulice)
Trgovački centri Konzu, Kaufland i Lidl ( Ulica Petra Svačića)

http://www.slavonski-brod.hr/index.php/6830-grad-organizirao-besplatne-autobusne-linije-do-gradskog-groblja-povodom-blagdana-svih-svetih

mate

Jedna danasnja kasnopopodnevna

btw. sto se tice Crosswaya, on je LE (Low Entry)