Trogir holding d.o.o.

Autor Tomek, Studeni 08, 2009, 14:29:47

Tomek

Trogir Holding d.o.o
Trogir, Put Mulina 2
tel. 021/798-577

Imaju dva BMC Probus TBX-a

Video prilog sa TV Trogir:

http://tvtrogir.com/videos/video.asp?id=3995

mate

Koliko sam po Googleu nasao ovo je poduzece osnovano od strane Grada Trogira

http://trogirportal.info/vijesti/hrvatska/reorganizacija-gradske-uprave/

Inace danas BMC Probus dovezao kosarkase Trogira, koji su iznenadujuce pobjedili domacu Svjetlost s 105:102

Pretpostavljam da je ovaj Probus ex.KP Dobric

netko

U pravu si. ;) :)

Busevi su bili u vlasništvu Dobrića,no međutim kako tu ima PUNO politike,sada su oni vlasništvo Trogir Holdinga,ovaj s tvoje slike i onaj s Berlingove.

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Tomek

Ja sam vidio jedan od dva BMC-a s natpisom Dobrić neki dan. Jel znamo točno, dali je ovo novi naziv firme ili je Dobrić prodao buseve Trogir Holdingu?

netko

Nisu prodani. ;) :)
Smiješno,ali istinito,Dobrić i Trogir Holding su tvrtke u vlasništvu grada Trogira(zbog toga nema prodaje),samo što je bivša gradska vlast preko tog Dobrića podizala raznorazne kredite i odvela ga u debeli minus.Nova gradska vlast nije htjela nastaviti rad u Dobriću koji je doveden u debeli minus nego je osnovala novu tvrtku Trogir Holding d.o.o koja se sada bavi istim poslovima kao i Dobrić,a njemu je oduzeta koncesija za prijevoz autobusima,smeća......,tako da pošto mu je oduzeta koncesija taj BMC Probus koji si vidio bi trebao vrlo brzo dobit natpis Trogir Holding d.o.o.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

unesic.bus

Vidio sam prošlu godinu kada sam išao na tehnički pregled u Euro-Trogir oba BMC-a parkirana ispred Dobrića.

boro

Jučer jedan BMC dovezao u Pulu rukometašice Trogira. (mislim ST-790-RE)

mate

Tomek

actros

actros

ST-791-RE još uvijek nosi natpis "Trogir holding." danas je vozio turiste:

ST-790-RE prodan

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tomek

frukec

mate

Vesela ekipa iz Trogira u subotu u Bleiburgu :)