Globus Turist, Doboj

Autor lav, Veljača 05, 2008, 14:33:17

elvis

zamolio bih iduci put prvo provjeri informaciju koja ti se nudi,pa onda osudjuj ako je netacna

mb0404

Evo sad vidjeh nekog sarog neopana ako nije Transliner vozi za Sarajevo.Sve vise sticem utisak da ce ako oako nastave moc otvorit muzej autobusa.

elvis

Jetliner je jutros bio u Sarajevu ;)

mb0404

Bijela Setra i zeleni MAN izasli iz radionice bili na farbanje,Setrica dobila nove retrovizore a MAN msm da je komplet sredjen posto se sad i ne cuje kad ide....

doBUS

Citat: mb0404  u Srpanj 29, 2009, 10:19:18
Bijela Setra i zeleni MAN izasli iz radionice bili na farbanje,Setrica dobila nove retrovizore a MAN msm da je komplet sredjen posto se sad i ne cuje kad ide....

Mislis na Man lions top coach (ex Kondor)..a koja je setra u pitanju

elvis

Citat: mb0404  u Prosinac 08, 2008, 01:04:28
Evo jedan MAN,vozi djake prvake ;D..mislim da je ovo ex petkovic

Valjda ovaj MAN,slika na prvoj stranici teme,iznad ima i od Setre

mb0404

Ma gradcki MAN i Setra 213,pokusacu ih slikat kad ih uhvatim danas nisam mogao bila guzva....

mb0404

Evo Setre 213 ode na Čajre i sa Čajra  ;D

mb0404

Danas sam prvi put vidio njihovog zelenog Sprintera,nije kombi vec je normalni minibus.Cjeli dan taj Sprinter i Isuzu razvoze djecu po gradu valjda je zeleni MAN ili Setra u kvaru.....jos je sprinter pozadi imo onaj kofer ili kako se vec kaze to valjda da djaci mogu torbe stavit ;D ;D

busfan

tomo

A s čim da voze i ako voze? Jedino tu još Scania izgleda koliko toliko dobro....

doBUS

Citat: busfan  u Studeni 26, 2009, 08:09:45
Voze li za München?

Mislim da su oni kooperanti Kanticu na liniji Banja Vrucica-Ausburg.Prosle godine na toj liniji dan posle nekog praznika (nemogu se sjetiti kojeg) na toj liniji isla je Kanticeva S 315 HDH i Bosnini Neoplan Cityliner i Space

anel

Citat: tomo  u Studeni 26, 2009, 11:31:57
A s čim da voze i ako voze? Jedino tu još Scania izgleda koliko toliko dobro....

Imaju oni MAN-a koji skoro nikad nije u firmi , već je uvijek na putu za Njemačku
BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!

doBUS

Citat: tomo  u Studeni 26, 2009, 11:31:57
Scania je odlicna (ex-STP Derventa)
Presla je 1.250.000 km

The_Dubster

juče ova scania viđena kod muzeja u sarajevu, da li ima neko kakve info, jel bio neki izlet ili... ???