APP Zadar

Autor Tomek, Prosinac 02, 2009, 14:03:58

NightRider

Citat: Zetovac  u Siječanj 13, 2010, 14:43:55
Pa onda nisu ni trebali dolaziti u tu firmu ako im nije po volji,da sam ja gazda nebi ih ja primio  ma ni za ništa pa nek se snalaze kak znaju i umiju 8)

Ako si stvarno zetovac, a znam da nisi, reci kolika je tebi plaća? Imaš duplo veću nego ljudi na međugradskim linijama, a uvjeti rada su neusporedivi! I još nešto, mi te linije vozimo 15 godina!

tomo

Pa onda nisu ni trebali dolaziti u tu firmu ako im nije po volji,da sam ja gazda nebi ih ja primio  ma ni za ništa pa nek se snalaze kak znaju i umiju 8)
To sam već isto jednom rekao i slažem se s tobom....

Ivan1983

Ako vam nije po volji ili vam uvjeti ne odgovaraju onda morate nešto poduzeti u vezi toga a ne kriviti firmu koja vam je omogučila posao pa kakav takav ali radite i niste nezaposleni,a šta se tiče plače tu bi mogli razgovarat do preksutra ;)

Zadarsko dite

Nadasve kulturan i kolegijalan odgovor. Ti kao gazda ne bi niti dobio linije na natjecaju jer je upravo prijem radnika bio jedan od uvjeta.
Koliko mi se cini krenulo je ono sto sam prognozirao - tjeranje ljudi.

Nista cudnoga.........

NightRider

Pitao bih ga ja da radi ono što ja radim za ovu plaću!

tomo

Citat: NightRider  u Siječanj 15, 2010, 10:44:41
Pitao bih ga ja da radi ono što ja radim za ovu plaću!
Ako ti ne želiš raditi daj otkaz i idi pasti... ima tko hoće raditi.... stoga prestani srati i radi ako hoćeš,ako nećeš ne moraš.... sunce vam neradničko.... sjedni kod kuće, gledaj kroz ponistru i primaj plaću... to je za tebe posao.... dosta si ti srao po forumu o tome...

NightRider

Tebe plaćaju za ovo ili?

man750

Ajmo nastavite ovo na PP ,ako imate volje za to. Ako se napise jos i rijec dijelim banove.
Ako imate cinjenice u redu, ali sve ostalo bit ce izbrisano i usljedit ce banovi
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

conecto

Mene ipak zanima, ako su sve te firme u Autotrans grupi, da li su u svima plaće ujednačene?
Ako je ATR ušao u Zadar očito on ima tu neki interes, ne može se osporiti kvaliteta voznog parka, ali ne može se ni ulaganje prebijati preko leđa (plaća) vozača. Ako je riječ o dugoročno isplativom poslu on će se dugoročno i isplatiti. Mislim da bi vozačima trebala neka sindikalna pomoć, iako i ovi naši sindikati u HR su svojevrsna mafija koja ne znam kad je kome pomogla osim sebi samima.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

hochdecker

a da mi konačno saznamo koliko su oni to dobili plaće???? ??? ???

milorad

Danas sam pričao sa drugom iz APP-a u Zadru, onog novog nekad Contus. Kaže on meni da je dnevnica Zadar - Split 25 kuna, a Zadar - Zagreb 65 kuna  :-[

Majstor

Ajmo pustit priče rekla kazala ima osnovna plaća i zakon ako misle poštovane kolege zaposlene u Zadru da nije u redu neka to podjele sa nama al argumentirano i App i AtRijeka nisu jedini al s obzirom na ulaganja u buseve mislim da i plate vozače
Da li je to manje nego u Contusu to je druga stvar ima li " posla" na linijama s pošiljkama i kovertama opet druga priča ali plača je redovna  ili ??
Samo mi sudite pošteno !

NightRider

Nije to ništa rekla-kazala, to je istina!

miky

Citat: man750  u Siječanj 15, 2010, 12:07:58
Ajmo nastavite ovo na PP ,ako imate volje za to. Ako se napise jos i rijec dijelim banove.
Ako imate cinjenice u redu, ali sve ostalo bit ce izbrisano i usljedit ce banovi

Jeli Ti imaš neki interes od njih kad ih tako štitiš? Umjesto da još pomogneš ljudima (zaposlenicima) sa nekim novim informacijama Ti ovdje prijetiš banovima, a jadni ljudi rade po 2-3 puta više sati nego je uopće dozvoljeno, a još za to nisu pošteno plaćeni...

Shole

Slažem se sa time da treba javno iznijet neke stvari, naravno po pretpostavkom da su istinite.  Ja osobno ne vidim razlloga zašto bi ovdje neko lagao, tako da treba dat dečkima podršku i istjerat na sunce te nepravilnosti u APP-u.