Francuzević prijevoz, Puhovo

Autor Tomek, Studeni 22, 2007, 23:30:29

mate

Evo i prinove kod Francuzevica, u subotu na liniji Zagreb - Ilok, plavog Citylinera je prodao pa je ovaj dobio njegove tablice, zahvaljujem se prometniku CBa na ustupljenim slikama, a na prvoj slici za volanom se nalazi gazda ;)

mate

Euroliner u subotu na liniji Zagreb - Ilok

tomo

Lijepo izgleda... djeluje mi kraće, barem na slici... koliko ima mjesta, 41,44?

mate

I je to kraci Euroliner, oznaka mu je N313 SHD, sad koliko tocno mjesta ima to nisam pitao, ali je bus po meni jako dobar ;)

tomo

Citat: mate  u Lipanj 04, 2010, 23:59:06
I je to kraci Euroliner, oznaka mu je N313 SHD, sad koliko tocno mjesta ima to nisam pitao, ali je bus po meni jako dobar ;)
Koliko sam ja po slici izbrojao ima najviše do 45 mjesta...ali slažem se da mi super izgleda....   ;)

Majstor

Vozilo ima 32 mjesta / 2 stolića u zadnjem kraju / i kuhinju i caffe aparat sa obje strane na zadnjoj osovini
Vozilo je kupljeno od STEWA Bistro bus-a i na njihovoj stranici ima još taj bus sa posadom i razmještajem sjedala / čudno označena kao i u samom busu / POGLEDAJTE
Samo mi sudite pošteno !

tomo

Danas ovaj prekrasni Jetliner na liniji Zagreb-Ilok

Tomek

Jedini N313SHD u Hrvatskoj

Tomek

Mali Euroliner danas na sezonskoj liniji za Dubrovnik

busfan

Zna li neko koja je razlika u potrosnji9 izmadju 3313SHD i 3316SHD, mislim koliko se isplati uzeti ovaj bus sa 10ak sjedista manje, a ne bih rekao da je velika razlika u potrosnji i odrzavanju...

Tomek

Razgovarajući s par ljudi koji imaju midi O404RHD i Setre S411HD kažu da su na tim busevima zaradili više nego na ijednom drugom.. Cijena za najam im je blizu velikima, a ipak su nešto jeftiniji za održavanje..

Tomek

Jučer u Lici prelijepi Cityliner Platinum koji se prodaje

Tomek

Tomek

mate

Starliner se vratio u Slavoniju, u utorak na posebnoj voznji ;)