Plitvička jezera po zimi

Autor Slavuj, Siječanj 02, 2010, 18:25:22

Slavuj

Pozdrav ekipa.

Znate li mozda tko organizira jednodnevne izlete na plitvička jezera sad po zimi?  Puno bi mi znacila informacija

Unaprijed zahvaljujem

Slavuj

Dajte decki ziher netko zna,molim vas,treba mi informacija

elvis

A sta ti se tu ima organizirati,uzmes brojeve par prevoznika,pozoves,kazes ocu s rajom na Plitvicka jezera,koliko ce me to kostat,oni ti kazu cijenu,odaberes najpovoljnijeg,pokupis pare od raje,prije na par dana potvrdis najpovoljnijem prevozniku da ces  ici tako da on moze na vrijeme obezbjediti bus i ides,dogovoris polazak,a u busu kad krenes dogovoris sa soferom povratak i gotovo :)

Slavuj

ma ne ne stvar je u tome kaj bi isao ja sa frendicom,pa mi treba netko tko ima to vec organizirano kao sto imaju u proljece ili ljeto. Platis oko 200kn u to je ukljucen prijevoz i vodic,na to sam mislio  ;)

elvis

Citat: Slavuj  u Siječanj 03, 2010, 21:03:27
ma ne ne stvar je u tome kaj bi isao ja sa frendicom,pa mi treba netko tko ima to vec organizirano kao sto imaju u proljece ili ljeto. Platis oko 200kn u to je ukljucen prijevoz i vodic,na to sam mislio  ;)

aa sa frenicom oces ici,hehe,pa tu ti ne treba vodic :D

Slavuj

hahahaha pa dobro,istina ali opet. jel znas ili mozes saznati tko to ima?

IKAS

Citat: Slavuj  u Siječanj 03, 2010, 21:03:27

Vozit ću Vas ja  ;D

tomo

Ajde ne zezajte čovjeka.... pitao je... i mene to zanima, i već sam par upita poslao agencijama, ali to nitko ovdje u Slavoniji ne organizira zimi....

tomekk

Otvoreni booking sad kroz zimu vjerojatno nema niti jedna agencija, ali ako vas se skupi za jedan autobus svaka turistička agencija će organizirati izlet.
U ovo vrijeme vam je najbolje da posjetite web stranice Ak Zg i pogledate vozni red, tj upišete destinaciju Plitvice i vidite koji prijevoznici voze i kakve su cijene karata te pogledate kad vam najbolje odgovara vrijeme.Istina je da je malo skuplje, al ako ćete čekat kao pojedinci, preko agencije nećete tako brzo doživjet zimski izlet na Plitvička jezera...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga