Autoboka, Kotor

Autor arsenal, Veljača 22, 2008, 17:01:42

busfan

U Bijeljini juce Starliner

arsenal

Troosovinac ili dvoosovinac ?

busfan

Citat: arsenal  u Srpanj 08, 2010, 07:42:16
Troosovinac ili dvoosovinac ?

99% dvoosovinac  ;) Prosao sam autom brzo pored stanice pa nisam puno zagledao , posto sam mislio da imaju jednog Starlinera, ali siguran sam da je dvoosovinac

tomo

Citat: arsenal  u Srpanj 08, 2010, 07:28:21
Jeli bilo sto putnika u busu ?
Pun je stigao na AK Split, a neki dan kad sam slikao gbr.12 onda je bilo tek nekoliko putnika stiglo u Split, a iz Splita otišlo troje

arsenal

Setra S 250 spezial gbr 03 jutros u Kotoru, na povratku u garazu sa linije Beograd-Herceg Novi.

tomo

I danas opet gbr.07 na liniji za Split, stigao skoro pun, svega 2-3 mjesta prazna. Nego da ja pitam kako to funkcionira, da li cijelu trasu voze tamo i natrag ta 2 vozača koji dođu u Split ili ima presjedanja u drugi bus (npr. u Herceg Novom) ili zamjene vozača. Jer nije baš svejedno voziti ujutro skoro 9h vožnje i kao danas sa kašnjenjem od gotovo sat vremena u dolasku na AK Split, pauza 15-20 minuta i evo u 16h opet natrag za Ulcinj.

adriatica

Citat: tomo  u Srpanj 12, 2010, 22:09:14Nego da ja pitam kako to funkcionira, da li cijelu trasu voze tamo i natrag ta 2 vozača koji dođu u Split ili ima presjedanja u drugi bus (npr. u Herceg Novom) ili zamjene vozača. Jer nije baš svejedno voziti ujutro skoro 9h vožnje i kao danas sa kašnjenjem od gotovo sat vremena u dolasku na AK Split, pauza 15-20 minuta i evo u 16h opet natrag za Ulcinj.

Upravo tako funkcionira. Ta dva vozaca su dobila danas npr. da odrade beogradsku ili splitsku liniju i voze je od pocetka do kraja, bez usputne zamjene. Cak sta vise na te krace linije se cesto ni ne salju dva vozaca nego jedan koji odradjuje sam celu rutu a sve iz razloga ekonomicnosti. Jedan vozac nekad odradjuje i po 16 sati sam. Nije bas pametno ali je izgleda korisno gazdama.  >:(

Uzgred, juce vidjen kod Cetinja bivsi Olimpijin Starliner na liniji iz Budve za Beograd u 18,00 casova koji sada vozi pod firmom Autoboka saobracaj izgleda da je strajk uspio  8-8

tomo

Citat: adriatica  u Srpanj 13, 2010, 10:49:30
Citat: tomo  u Srpanj 12, 2010, 22:09:14Nego da ja pitam kako to funkcionira, da li cijelu trasu voze tamo i natrag ta 2 vozača koji dođu u Split ili ima presjedanja u drugi bus (npr. u Herceg Novom) ili zamjene vozača. Jer nije baš svejedno voziti ujutro skoro 9h vožnje i kao danas sa kašnjenjem od gotovo sat vremena u dolasku na AK Split, pauza 15-20 minuta i evo u 16h opet natrag za Ulcinj.

Upravo tako funkcionira. Ta dva vozaca su dobila danas npr. da odrade beogradsku ili splitsku liniju i voze je od pocetka do kraja, bez usputne zamjene. Cak sta vise na te krace linije se cesto ni ne salju dva vozaca nego jedan koji odradjuje sam celu rutu a sve iz razloga ekonomicnosti. Jedan vozac nekad odradjuje i po 16 sati sam. Nije bas pametno ali je izgleda korisno gazdama.  >:(

Uzgred, juce vidjen kod Cetinja bivsi Olimpijin Starliner na liniji iz Budve za Beograd u 18,00 casova koji sada vozi pod firmom Autoboka saobracaj izgleda da je strajk uspio  8-8

Bit će njima kad zbog ekonomičnosti netko zaspe za volanom pa odleti u provaliju i pobije sebe i putnike i razbije autobus... Vidio sam da Berkhof nekad vozi samo jedan vozač... Ali voziti od 05:00h (dakle ustajanje u 04:00h) i voziti do 01:00h je suludo... Autotrans na liniji Dubrovnik-Rijeka nerijetko ima čak i 3 vozača za 15h vožnje...

arsenal

arsenal

DAF SMIT Mercurius gbr 06, linija Nis-Herceg Novi.

arsenal

Gbr 11, linija Kladovo-Herceg Novi.

tomo

arsenal

Gbr 12, linija Nis-Herceg Novi.

arsenal

Gbr 02, linija Beograd-Herceg Novi u Kotoru.

arsenal

Gbr 16, prevoz djaka u Tivtu.