Slavijatrans - rasprava

Autor dragec52, Studeni 26, 2007, 20:59:58

pospanac

Citat: Mario  u Rujan 04, 2010, 20:19:30
Sve odgovara ovima koji su tu, osim desnih retrovizora. Koliko mi se čini niti jedan od četiri komada nije imao desni retrovizor bijele boje, lijeva su bila mislim dva, ali detalje može potvrditi Pospanac.

A čuj; svašta je moguće. Uzmimo u obzir da su retrovizori potrošni materijal, a stanice počešće istrče pred autobus. Poslije se nitko niti ne sjeti pofarbati retrovizor u neku boju pa ostane onako tvornički crn.

Citat: Mario  u Rujan 04, 2010, 20:19:30Diskriminacija baš nije dobra, ali na liniji Petrinja Sisak bi bilo najbolje uvesti dvije vrste buseva, buseve za normalne putnike i buseve sa pregradama, bez sjedala za ostale divljake, jer ne zaslužuju se svi voziti u novim busevima. Ne cijene vozila u kojima se voze, ne razumiju da ta vozila su namijenjena za putnike, ne za vozače ili vlasnike firme.

Zaboravio si kaveze za neke posebne slučajeve i bar jednog mrgu od 150 kila mišića da održava kulturu na nivou. Žalosno ali istinito.  :'(

Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Mario

Citat:Zaboravio si kaveze za neke posebne slučajeve i bar jednog mrgu od 150 kila mišića da održava kulturu na nivou. Žalosno ali istinito. 

Kavezi se podrazumijevaju!

pospanac

Citat: busfan  u Rujan 12, 2010, 11:30:58
Zasto prodaju te autobuse, zbog obnove voznig parka ili?
Mogli bi ih solidno sluziti na linijama.

Matematika je jasna i to po litra/kilometar i po dio/kilometar/vrijednost vozila.
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Tomek

Citat: pospanac  u Rujan 13, 2010, 13:41:15
Citat: Tomek  u Rujan 04, 2010, 15:54:40
Jel možda koji od ovih prototipova za Hamburg iz 1997. završio u Slavijatransu?

Hmm...
Ne znam. Moguće, iako su njihovi Citari proizvedeni 1998. godine. Bar po službenim podacima Mercedesa.

Njihovi znači ovi iz Hamburga ili ovi iz Petrinje? Koje godište su Slavijatransovi i otkud su kupljeni?

Grof

Evo demantiram cijelu rečenicu samo nemoj reči nikom da su ono bile moje dlake....

Nego kruže priče da se ovaj bijeli  Irisbus kupuje, danas bio na Zagreb-Matijevići....

Jel to opet netko ostavlja dlaku ili se stvarno kupuje? Naravno ako to nebi bila povreda poslovne tajne, kako to nazivaju u sudskoj praksi  ;)

pospanac

Navodno za sada samo prosipaju dlake unaokolo, ali što se tiće vozila za onoliko koliko je u Slaviji čuo sam samo pohvale. Došao je na probu sa 880 kilometara. Ekskluziva i pol.  ;D Još ga ni novinari nisu imali priliku isprobati.

pospanac

Citat: Tomek  u Rujan 13, 2010, 14:46:24

Hmm...
Ne znam. Moguće, iako su njihovi Citari proizvedeni 1998. godine. Bar po službenim podacima Mercedesa.

Njihovi znači ovi iz Hamburga ili ovi iz Petrinje? Koje godište su Slavijatransovi i otkud su kupljeni?

Slavijini su probna serija iz Hamburga (prototipovi). Samo piše da su proizvedeni 1998. godine pa me to malo buni. Ali za prve Citare (popularno Gitare) u Hrvatskoj nisu ni loši...  :)

manoplan

Dečki, naslov teme jest ''Slavijatrans rasprava'', međutim ukoliko niste u mogućnosti ostati u civiliziranim granicama bez sarkazma, ironije i vrijeđanja, onda bi vas zamolio da raspravu nastavite preko pp-a.

PP-i su prekrasna funkcija SMF foruma koja će vam pomoći da se pošteno izvrijeđate, a da pri tome ne zamarate druge. Hvala

čazmanac

Citat: pospanac  u Rujan 13, 2010, 16:58:00
Citat: Tomek  u Rujan 13, 2010, 14:46:24

Hmm...

Slavijini su probna serija iz Hamburga (prototipovi). Samo piše da su proizvedeni 1998. godine pa me to malo buni. Ali za prve Citare (popularno Gitare) u Hrvatskoj nisu ni loši...  :)
Nisu loši  ??? Ma kog ti zavaravaš ono se raspada sve  :-X

Grof

Sama struktura uprave firme je zanimljiva. Sam način vođenja firme je također zanimljiv. Polagan ali siguran put u propast. Radnici su već pred rubom. Firma koja je nekada bila ponos toga kraja i držala Banovinu na životu sada tone i tone. Da li se gazda Stuhne uživio u lik iz poznate knjige Jules-a Verne: 40 000 milja ispod mora, pa tako i on želi potonuti i boriti se sa tko zna čime? Tko zna...

Firma u kojoj su nekada bile solidne plače spala na jad i bijedu. Voziti cijeli mjesec za 3000 kn ili malo više??? NEEEEE, to je rasipništvo, dosjetio se gazda da bi bio red radnicima uljepšati predprazničko vrijeme. Najljepši poklon radnicima je novi pravilnik, novi ugovor i naravno to ne ide bez nove plače u iznosu 2 500 kn. Bi se ljudi otrošili da imaju prevelike plače. Ovako če taman uspjet platit ratu kredita i opomenu pred isključenje za struju.

Ljudi su prisiljeni raditi za nikakve novce, jer ako nečeš ti ima tko hoče.

Dosadašnji vozači i potrkala dobili unapređenja i odmah su "netko i nešta" a ostali ista potrkala kao i prije samo što su sada dobili "čast" da se iživljavaju na drugima.

"Tata, tata, što če mi Djed Božičnjak donijeti za Božić????
-DVD, Kako je Stuhne ukrao Božić!"

<=>

Grof

Setra ex Contus "napreduje punom parom" ... kolovoz, rujan, listopad, studeni, prosinac...a ona "nabija kilometre" na kanalu nezavršena. Čestitke vodstvu. ::|

Jel Sveti Nikola donio intercooler za D20??? Ili treba čekat da uđemo u EU da nemora plačat carinu  ;D

pospanac

hochdecker

Shole