Čazmatrans Vukovar – razno

Autor Tomek, Listopad 22, 2008, 11:27:46

M.A.N. boy

evo i par slika pristiglih autobusa  sa glavnog parkirališta u Borovom naselju

mate

U ČZM Vukovar stigle dvije odlicne prinove - Neoplan Skyliner N1122, te troosovinski Travego... :)

M.A.N. boy

u OS-437-GC ugrađene nove ( polovne ) fainsa stolice umjesto onih koje su već bile dobrano ispucale jer je plastika bila jako loša, a i falio je red stolica ili u OS-436-GC  ili OS-437-GC.
uglavnom ove su puno udobnije makar i polovne, vidi se po tome sto su prane od šaranja a neke nisu mogle biti išarane koje se nalaze skroz naprijed ili na mjestima di je staklo iza znaci da su korištene negdje već. sto se tiče tapeciranja on je čitav na svim stolicama.
zasad su jedino stavljene u ovaj  bus mada bi mogli stavit i u ostale.
evo par slika

pogled unutra

M.A.N. boy

još nešto vezano za ovaj bus,  improvizacija umjesto prekidača iznad 3  vrata za slučaj opasnosti stavljen plastični okvir od zvučnika.

M.A.N. boy

čazmatransov neoplan VU-771-AO među busevima koji su slijetali po cestama u vukovarko-srijemskoj županiji
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/s-ceste-kod-vinkovaca-sletio-autobus-ozlijedzeno-osam-putnika---278563.html

M.A.N. boy

MAN lion's classic OS-437-GC dobio nove tablice VU-114-DB, ne znam  dali su ostali iz te serije buseva sada isto registrirani na vukovar ( nisam ih vidio) ili je ovaj samo bio  izgubio tablicu.

TAM

Zašto je Eurobus VU 600-L otišao u rashod?
Dani ponosa i slave!

zlikowszky

Citat: M.A.N. boy  u Listopad 22, 2012, 15:04:18
još nešto vezano za ovaj bus,  improvizacija umjesto prekidača iznad 3  vrata za slučaj opasnosti stavljen plastični okvir od zvučnika.

Čisto sumnjam da je to neka improvizacija. Prije bih rekao da je to namjerno tako napravljenoo da se ne poteže ta ručica bezveze, kako to već naši teenageri vole raditi.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

M.A.N. boy

Citat: TAM  u Srpanj 05, 2013, 10:30:42
Zašto je Eurobus VU 600-L otišao u rashod?

pretpostavljam da je otislo nesto sto se nije isplatilo popravljat na busu tog godista
kolko znam nije imo prometnu

Majstor

Mjenjac sami probali popraviti / neuspješno / pa se vise nema šta popraviti
Samo mi sudite pošteno !

M.A.N. boy

evo napokon da skompletiram nove tablice u čzt vu pa ih moderatori mogu upisat u vozni park

Neoplani
VU- 421-DB ex BJ-743-EO
VU- 427-DB ex BJ-521-EV

Man Lion's Classic
VU-112-DB ex OS-438-GC
VU-113-DB ex OS-436-GC
VU-114-DB ex OS-437-GC
VU-115-DB ex OS-435-GC

steyr1985

Kod njih uskoro dvije prinove.

Majstor

Stigle prinove City 2 ( 2 kom ) mislim ex Francuska
Samo mi sudite pošteno !

mate

Upravo tako, uvoz iz Francuske, a u ČZM Novu su stigle 2 S415 GT-HD, gdje jos treba stici dosta prinova (ugl. za lokalni prijevoz)

M.A.N. boy

Sve mi se čini da je i drugi Eurobus odvozio svoje nisam ga vidio vec mjesec dana a danas sam njegovu bezvremnsku tablicu VU-934-AI koja je promijenila vec par vlasnika vidio na Neoplanu ex SB-555-NG.