St. Anton am Arlberg

Autor Bari, Siječanj 14, 2010, 22:59:09

Bari

Krenuli smo iz Rijeke u 06.00 sati. Krajnja destinacija - St. Anton am Arlberg (732 km). Ugodna vožnja automobilom trajala se sve do 100-njak km do Salzburga. Kad tamo ovo:

Kolona se protezala od Salzburga pa sve do Innsbrucka, vozilo se kilometar,dva i onda se stajalo u koloni 5 minuta. I tako satima.

Snijeg je padao cijelim putem

Slike autobusa

Nastavak uskoro slijedi
KREPAT MA NE MOLAT !

tomo

koji je ovo zadnji autobus? djeluje mi kao setra ili mb samo sa svjetlima od setre serije 200 ili nešto slično.... a kao da ja znam  ;D

Bari

Citat: tomo  u Siječanj 15, 2010, 10:58:26
koji je ovo zadnji autobus? djeluje mi kao setra ili mb samo sa svjetlima od setre serije 200 ili nešto slično.... a kao da ja znam  ;D

Nebi znao, Taljani uvijek imaju neke kerefeke...
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Citat: tomo  u Siječanj 15, 2010, 10:58:26

E, moji znalci i ljubitelji... Pa Barbi Genesis na Volvu baš nije tako rijetka biljka, imali smo ga dosta puta na forumu:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Prvi dan smo skijali u Ischgl-u (42 km od St. Antona)

Autobusi

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

conecto

Hej, Bari, kod kakve si to sirotinje otišao na odmor. Pa oni još voze Steyre i visokopodne Mercedese O-405 G. Nek dođu u Zagreb pa nek vide u čemu se Hrvati voze - kod nas su i niskopodni O-405 GN stare kante, MANova NGa se rješavamo polako, a sve vrvi od novih Citara, lavljih Citya i Citelisa ;)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Bari

Citat: conecto  u Siječanj 16, 2010, 01:25:30
Hej, Bari, kod kakve si to sirotinje otišao na odmor. Pa oni još voze Steyre i visokopodne Mercedese O-405 G. Nek dođu u Zagreb pa nek vide u čemu se Hrvati voze - kod nas su i niskopodni O-405 GN stare kante, MANova NGa se rješavamo polako, a sve vrvi od novih Citara, lavljih Citya i Citelisa ;)

A nebi vjerovao, samo mjesto i skijalište su među modernijima u Austriji i šire, bar tako kažu. I ja sam očekivao nove MB-e i MAN-ove, ali ovo što imaju je stvarno u super stanju. I nemaju potrebe za kupovanjem novih.
KREPAT MA NE MOLAT !

conecto

Ma šalio sam se naravno i to je trebala biti šala na naš, a ne na njihov račun. Bogati su zato jer gospodare, a mi koji nemamo bahatimo se i razbacujemo onime čega nemamo. A od turizma ubiru nekoliko puta više od nas, badava nam naše prekrasno more.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Ali idemo u Evropu! Tko ce nam onda biti ravan?