Bosna tours, Travnik

Autor The_Dubster, Siječanj 20, 2010, 18:45:13

Memo*

@Mesinovic!!!
Ne moze biti CHF 150,...Malo je to i tamo i nazad,..neka je vikend,..malo,.. :-\

mesinovic

Moze kako ne moze , pogledaj na web stranici sad jos jeftinija  ;)

amar

stvarno im svaka cast ako je tako, jer vidim da na sajtu sad pise da je vikend povratna 120 CHF, ovo je za svaku pohvalu

mesinovic

Da tako je istina je , jos samo da nam ukinu vize  i eto nas u Svici :D

amar

joj kad bi nam bilo gdje ukinuli vizu :) ...

Memo*

Citat: mesinovic  u Veljača 10, 2010, 08:03:06
Moze kako ne moze , pogledaj na web stranici sad jos jeftinija  ;)
U pravu si!,..Ma ni zamisliti nisam mogao,..
Pitam Sefa jel' istina?
"Jest" kaze,..
Pitam,sto tako malo?
Kaze:"Specijalna cijena,puno stalnih putnika vikendom putuju,.."

Memo*

Citat: amar  u Veljača 10, 2010, 08:36:41
stvarno im svaka cast ako je tako, jer vidim da na sajtu sad pise da je vikend povratna 120 CHF, ovo je za svaku pohvalu
Nisam ni ja vjerovao,..

Memo*

Citat: amar  u Veljača 16, 2010, 12:31:33
joj kad bi nam bilo gdje ukinuli vizu :) ...
Od Jula ove godine,..ako bude sve kako treba ???

elvis

Citat: The_Dubster  u Siječanj 20, 2010, 18:47:53
vidio sam prije par sedmica ovog city-ja koji izgleda poprilično dobro održavan. jutros sam ga uspio i slikati

btw, ova mi cura smetala, nisam je mogao nikako zaobići pri slikanju >:(

nadam se da ću vidjet još kojeg od ove firme pa da ga prikačmo ovdje :D

Prodaje se:

http://www.market.ba/vozila/teretni/oglas/506668

The_Dubster

ne znam što... pitam gazdu pa ako mi odg javim ovdje ;)

ko god kupi, neće se zaje*at, jer je izgledao pravo očuvan s  vana ;)

aaaaa

Uz puno uvazavanje njih kao prevoznicke kuce , vidim i da su im busevi u jako dobrom stanju samo mi ipak nije jasno kako im se isplati "drzati" toliki broj autobusa starih oko 20 godina...Shvatam sve ...dobro odrzavanje, servisiranje, cuvanje ali ipak je to staro za toliku kilometrazu. Pogotovo jer su autobusi registrovani "gore" a koliko ja znam na zapadu veliku ulogu pri osiguranju igra starost vozila. dakle skuplje osiguranje za starija vozila

mesinovic

Citat: aaaaa  u Ožujak 04, 2010, 08:06:26
Uz puno uvazavanje njih kao prevoznicke kuce , vidim i da su im busevi u jako dobrom stanju samo mi ipak nije jasno kako im se isplati "drzati" toliki broj autobusa starih oko 20 godina...Shvatam sve ...dobro odrzavanje, servisiranje, cuvanje ali ipak je to staro za toliku kilometrazu. Pogotovo jer su autobusi registrovani "gore" a koliko ja znam na zapadu veliku ulogu pri osiguranju igra starost vozila. dakle skuplje osiguranje za starija vozila

Slabo si informisan nije istina ,jer to nije slucaj u Svicarskoj nema veze koliko je vozilo staro za osiguranje ;)

The_Dubster

kako god bilo, izgleda da se njima isplati, a ulazio sam u ovu setru i izgleda ko apoteka ;)

aaaaa

Citat: mesinovic  u Ožujak 04, 2010, 08:38:16

Slabo si informisan nije istina ,jer to nije slucaj u Svicarskoj nema veze koliko je vozilo staro za osiguranje ;)

Ako znas vjerovatno si u pravu ali cinjenica da  u odredjenim zemljama starost vozila ima veze sa cijenom osiguranja

mesinovic

Citat: aaaaa  u Ožujak 04, 2010, 20:31:09
Citat: mesinovic  u Ožujak 04, 2010, 08:38:16

Ako znas vjerovatno si u pravu ali cinjenica da  u odredjenim zemljama starost vozila ima veze sa cijenom osiguranja
Da tako je  sto se tice osiguranja,a sto se tice tehnicke ispravnosti ,znaci mora da ispunjava kriterije kao 431 DT ,nepricam ovo iz zraka (vec iz iskustva  :D) to je Svica