Bosna tours, Travnik

Autor The_Dubster, Siječanj 20, 2010, 18:45:13

MATEOTOURS

elvis

Jeste,ex Bočac-tours,taj je bio razbijen,pa ga je BiH tours kupio i sredio ;)

MATEOTOURS

Je li bio puno razbijen???

elvis

Mozda si gledao te slike na autopijaca.ba,tamo je bio oglas za njegovu prodaju,uglavnom prednja strana je nastradala,i lijeva strana do prednjeg tocka,vozaceva vrata i donji dio u visini tocka...

svicar

Citat: elvis  u Studeni 21, 2010, 14:41:45
Premijerno na nasem forumu,Temsa Diamond koja je nedavno kupljena,slikana jucer negdje oko Srebrenika

http://i791.photobucket.com/albums/yy194/elvis_konjic/Fotografija831.jpg

Danas sam imao cast da sa gazdom juniorom(tako cu ga ja nazvati) uz kavu sat vremena divanim svezi voznog parka, posla i td.Pitaosam zasto se rade rotacije vozila i sl... za novu prinovu koja je dosla i  koje ce doci..stekao sam dojam da ce tek doci pravo vrijeme i da junior razvija firmu kako to dolikuje na cast mladom gazdi.  Inace, firma u CH se bavi transferima navijaca, turizmom tako da se mnogo vozi sem liniskoj prometa ka BiH i treba imati dosta vozila, imao sam cast vidjeti fotografije prinove koja je u dolasku , troosovinac mislim 13,7m :) , kada bude u obitelji vidjecete mozda i prije mene:) Za Temsu je rekao da se pozitivno iznenadio potrosnjom i doslovce bus leti, ima MAN-ovo motor biti ce 460 konja. Forsira trosovince iz prostog razloga sto su kontrole ceste i redovito je u pretovaru iako ima u busu 30tak putnika, putnici redovito nose mnogo prtljaga i brzo se predje tonaza, dok 3ca osovina donosi 7 tona rezerve.

mate

Jutros na liniji Srebrenica - Zurich

manoplan

Opet, zahvaljujući kolegi busfanu, otkrilo se da ovaj Skyliner pripada BiH Toursu. Registriran je na BIH TOURS GmbH - Schlieren

mate

Skyliner danas na liniji Mostar - Basel

mate

Cityliner je jos po natpisima u BiH Toursu, veceras na posebnoj voznji

mate

Jutros na liniji Srebrenica - Zurich

mate

Jucer ujutro kao bis Skylineru na liniji Mostar - Basel

Tomek

Lijepi Iliade jučer u Vukovaru

mate

Prinova u BIH Toursu jutros na liniji Mostar - Basel

Tomek

Irisbus Iliade

MAN Lion's Coach L koji uživo izgleda sjajno

ROAD

Prinova MAN Lion's Top Coach, ex. Centrotrans.
NEOPLAN VIP CLASS