Semberija Transport, Bijeljina

Autor busfan, Veljača 28, 2008, 18:37:49

zile_driver

Citat: elvis  u Prosinac 30, 2009, 23:41:01
Citat: busfan  u Studeni 04, 2009, 18:58:24
Izgleda da su kupili 9 polovnih MB Conecto

tomo kupljeno je ovakvih 9 buseva,a to u clanku znas i sam novinarska posla,samo nek ima autobus,pa taman da je i na krovu parkiran ;)

Tih 9 MB CONECTO 0345 su stari samo 5 godina i veoma dobrom su stanju i oni ih dobro odrzavaju.Namjeravaju da kupe jos 9 takvih MB CONECTO 0345 samo malo mladje!!!

Dado

Odlicno poznajem Semberiju Transport ja sam iz Bijeljine i rekao sam da su im dobri Mercedesi.......

zile_driver

Uredu ali vidi se da nisi dovoljno upoznat sa njihovim voznim parkom pa se upoznaj malo bolje ;), a sto se tice MB CONECTO oni su mnogo dobri  :) :)

busfan

Dado, na liniji za Berlin Semberija je dosta povoljna kad sve saberes i oduzmes. Za druge linije ne znam

zile_driver

Citat: busfan  u Ožujak 01, 2010, 19:19:44
Dado, na liniji za Berlin Semberija je dosta povoljna kad sve saberes i oduzmes. Za druge linije ne znam

Sto se tice drugih linija Semberija je dosta povoljnija od ostalih prevoznika

DANI

Citat: Mercedes  u Veljača 21, 2010, 14:15:13
njihov neoplan

otog neoplana sam jucer vidio na erdbergu parkiran ..stvarno je los.. kako ljudi mogu tu krntiju poslat za bec

busfan

Vec sam napisao taj autobus nije od Semberije, vec on nekog privatnika iz jednog sela kod Bijeljine. Taj autobus vozi samo nedeljom na Semberijinu dozvolu, a posebno nedeljom idu i autobusi od Semberije

zile_driver

Citat: busfan  u Ožujak 03, 2010, 16:06:18
Vec sam napisao taj autobus nije od Semberije, vec on nekog privatnika iz jednog sela kod Bijeljine. Taj autobus vozi samo nedeljom na Semberijinu dozvolu, a posebno nedeljom idu i autobusi od Semberije

Dali si ti siguran da ovaj autobus vozi za semberiju jer koliko sam ja upucen niko od privatnih prevoznika nevozi za semberiju ???

busfan

Ja pretpostavljam da on ne vozi za Semberiju, vec  vjerovatno placa neku naknadu sto koristi njihovu liniju, a sam naplacuje karte. Inace Semberija vozi Wien sa svojim autobusima

Vidjao sam ovaj autobus subotom na praoni u Vrsanima, da je Semberin sredjivali bi ga u svojoj garazi

zile_driver

Citat: busfan  u Ožujak 03, 2010, 17:07:57
Ja pretpostavljam da on ne vozi za Semberiju, vec  vjerovatno placa neku naknadu sto koristi njihovu liniju, a sam naplacuje karte. Inace Semberija vozi Wien sa svojim autobusima

Vidjao sam ovaj autobus subotom na praoni u Vrsanima, da je Semberin sredjivali bi ga u svojoj garazi

Bas cu da provjerim inace sam saznao da je ovaj privatni prevoznik ima jos 2 autobusa medju kojima su STEYR i jedan stari SANOS 415 koji je kupljen od raspalog prevoznika MM SRCE.
A prevoznik je iz Bijeljinskog sela Batkovic.

mate

zile_driver

Citat: mate  u Ožujak 03, 2010, 19:00:08
Transliner na liniji za Berlin

Da li znas slucajno koje je godiste Transliner ???

busfan

Nije stariji od 98,jer je 2008.god uvezen iz Austrije

zile_driver

Citat: busfan  u Ožujak 03, 2010, 20:58:06
Nije stariji od 98,jer je 2008.god uvezen iz Austrije

Znam ja kad je on stigao ali  vozac koji ji ga stalno vozi rekao mi je da je 99,pa sam nako htjeo cisto da provjerim.
Hvala na informacijama ;)

zile_driver

Semberija ga dobro odrzava i ponekad ga ubaci u gradski saobracaj kad nemogu ovi stari autobusi da upale u zimskim uslovima