Semberija Transport, Bijeljina

Autor busfan, Veljača 28, 2008, 18:37:49

zile_driver

Citat: elvis  u Ožujak 16, 2010, 22:00:54
Koliko znam nijedna 319 UL nije prije bila reg. u BiH,a mogao je uvesti 2000. ili mladje ???

Neznam ja sam dobio takvu informaciju. ???

elvis

U svakom slucaju ubrzo cemo saznati,bitno je da smo otkrili koji su tipovi ... ;)

Reci mi znas li ista o 317 HDH,ona sto je razbijena u Srbiji,jel njen popravak u toku ili...?

kilometar

I meni je malo čudno radi uvoza,godište ´´98.Ništa,ostaje nam da sačekamo slike i detaljnije informacije ::|

zile_driver

Citat: elvis  u Ožujak 16, 2010, 22:05:37
U svakom slucaju ubrzo cemo saznati,bitno je da smo otkrili koji su tipovi ... ;)

Reci mi znas li ista o 317 HDH,ona sto je razbijena u Srbiji,jel njen popravak u toku ili...?

Ta setra i dalje stoji na Novom Beogradu u mercedesovom servisu i nije jos uzeta na popravku.
Inace dosta je ostecena cijeli prednji kraj je polupan :o

zile_driver

Citat: kilometar  u Ožujak 16, 2010, 21:56:10
Znaš li možda gdje su kupljene????
Od Njemacke firme gdje su takodje kupljeni MB Conecto ???
Ali nisam siguran

zile_driver

Citat: elvis  u Ožujak 16, 2010, 22:05:37

Ona je polupana u Bijeljini i udarila je u kombi prilikom skretanja u ulicu gdje se nalaze garaze :)

mate

I danas Transliner na liniji za Berlin

elvis

Semberija-transport jutros na liniju Bijeljina-Sarajevo spremila ovaj MB Conecto

damir050

Zar je  moguce  Elvise , da je ovo doslo iz Bjeljine u Sarajevo

aaaaa

Citat: damir050  u Ožujak 24, 2010, 19:22:52
Zar je  moguce  Elvise , da je ovo doslo iz Bjeljine u Sarajevo

ma dodje ovaj bus nerijetko u Sarajevo...nadam se da cemo ga sada u Sarajevu vidjati sve cesce jer su dobili "pojacanje" voznog parka, bez obzira koliko ovo bio dobar autobus ipak nije ovo za medjugradsku voznju od cca 200 KM

busfan

Jutros je Conecto otisao i za Banja Luku, imaju ti Conecto malo udobnija sjedista, ako sam dobro vidio imaju i naslone za ruke... nisu znaci ona bas gradska, ali ipak mi nije jasno zasto nisu uzeli bar 2 Intoura da voze te linije za Sarajevo i Banja Luku i sl.. Isti autobusi im voze i prigradske linije od 10-15km i one od 200km

zile_driver

Danas sam vidjeo SETRU S 315 HDH oko 12 sati ode za Ljubljanu.Odma je nisam mogao prepoznati jer nije imala nikakvih obiljezja od semberije vec cisto bijele boje.

zile_driver

Citat: busfan  u Ožujak 24, 2010, 19:39:39
Jutros je Conecto otisao i za Banja Luku, imaju ti Conecto malo udobnija sjedista, ako sam dobro vidio imaju i naslone za ruke... nisu znaci ona bas gradska, ali ipak mi nije jasno zasto nisu uzeli bar 2 Intoura da voze te linije za Sarajevo i Banja Luku i sl.. Isti autobusi im voze i prigradske linije od 10-15km i one od 200km

Da oni imaju naslone za ruke!
Prilikom zadnje voznje za conectom  upozenja su ispisana na slovenackom a prije su bile na njemackom, ali nisu to samo uradili na jednom vec na svih 9!!
Nerazumijem zasto su to uradili????

busfan

Citat: zile_driver  u Ožujak 24, 2010, 20:31:22
Danas sam vidjeo SETRU S 315 HDH oko 12 sati ode za Ljubljanu.Odma je nisam mogao prepoznati jer nije imala nikakvih obiljezja od semberije vec cisto bijele boje.

Nikako mi se ne da da je vidim, u srijedu za Berlin Cityliner, jutros sam bas otisao na stanicu da vidim sta ce za Wien, a ono opet City  ;)

zile_driver

Citat: busfan  u Ožujak 28, 2010, 10:36:53
Citat: zile_driver  u Ožujak 24, 2010, 20:31:22

Nikako mi se ne da da je vidim, u srijedu za Berlin Cityliner, jutros sam bas otisao na stanicu da vidim sta ce za Wien, a ono opet City  ;)

Pa sta je sa drugog Neoplana  ??? juce sam ja Cityliner vidjeo nekoliko puta u gradskoj voznji za Dvorove!!
Moracu sad da odem do njihove garaze i da pogledam gdje je drugi Neoplan i da vidim imal Setri  ;)