Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

Paško

To je već odavno. Nema ni 264
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Josip-Split

otvorena riva!!! sad osmica napokon ide do sv.frane...al toliko je glupo napravljena..ima dosta ležečih milicajaca tako da ide totalno sporo..al nisu to oni žuti nego oni ko u stobreču...i previsoki su...čak san čuja 2 vozača kako pričaju da možda niskopodni bus neče moč vozit da neogrebe o pod  ???

koordinator

Da, da. Baš sam danas bia napravit đir sa osmicom. Bia je Conecto gb 208 i poprilično je poskakivao priko ležećih, a shole je preko njih vozio najsporije što je mogao. Inače, osim toga, ne razumim zašto su stavili onoliko stanica, a potpuni promašaj je ona stanica 30 metara od već postojeće na Zvončacu. Čemu? ??? >hammer<

Paško

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/176968/Default.aspx

Eto, ovdje se dobro vidi. Tu se očito jedino može voziti 5 km/h. Kad će se u ovom gradu nešto dobro napravit...

Winamp

Ako niste znali svaki ležeći policajaca ima bar 5 cm visine što je previše za Citare koji voze na 8.

Josip-Split

Citat: koordinator  u Lipanj 06, 2012, 20:15:14
a potpuni promašaj je ona stanica 30 metara od već postojeće na Zvončacu. Čemu? ??? >hammer<

tu stanicu če maknit čuja san  ;) iako mi nije jasno zaš su napisali bus na podu  ???

koordinator

Nevjerojatno  >hammer< , svakog ljeta ista priča. Ovo se samo u Splitu može događati. U autobusu sa klimom ljudi se kuhaju i znoje. Problem? OTVORENI PROZORI!! Ljudi otvaraju prozore jer su navikli na stare karampane Ikaruse, Sanose, Avtomontaže i slične koji nisu imali klimu. Onda se žale da Promet nevalja i da vozači ne pale klimu iako je bus ima. Nikad se ne upitaju jel oni nešto krivo rade. Nee, oni su uvijek u pravu! A vrhunac ljudske gluposti je kad se počnu svađati sa vozačima kako klima ne radi. Nekad ona stvarno i nije uključena, a to je sigurno zbog otvorenih prozora, jer onda od klime nema nikakve koristi pogotovo u Citarima i Lionsima. Ljudi jednostavno neznaju da u tim autobusima klima puše točno uz prozor. Stoga predlažem da se u autobuse s klimom na prozore postave naljepnice "ZATVORI PROZOR DOK RADI KLIMA" jer ovako nema smisla uopće paliti klimu i ja je prvi ne bi palio da sam vozač. Ili umjesto naljepnica trebalo bi jednostavno zaključati sve prozore u busu. Znam da će se sa mnom složiti svi koji se češće voze autobusima koji znaju o čemu pričam.

Paško

Ma daj, o čemu ti pričaš. Idioti otvaraju prozore u klimatiziranim, a nerijetko ZATVARAJU {ako se prozori sami ne zatvore} one u Sanosima i Avtomontažama. U ovom gradu ima svakavih debila, ja se više ne čudim ničemu

koordinator

Ma znam, ali meni je žao što nas nekolicina normalnih moramo ispaštat zbog takvih kretena. A da ne govorim kad ja ili neko drugi normalan počne redom zatvarati prozore u klimatiziranim busevima. Auuu, svjetski rat!! >hammer<

tramvajac 92

U Zagrebu su prozori u pravilu zaključani, a najbolje je kad su u pitanju autobusi bez AC..
Da ne spominjem zamjene zglobni sa solo, pa kad se fino napuni (a krovni prozor niko neće otvorit)

Josip-Split

danas su kreteni raščerupali sidalo u gb 179  >:( >:( >:(

Paško

Ni prvi ni zadnji put u tom busu.

Inače, 229 (kojem klima, naravno, ne radi) se vratio, a 262 je još uvijek out

Winamp

Citat: koordinator  u Lipanj 14, 2012, 13:48:10
Nevjerojatno  >hammer< , svakog ljeta ista priča. Ovo se samo u Splitu može događati. U autobusu sa klimom ljudi se kuhaju i znoje. Problem? OTVORENI PROZORI!! Ljudi otvaraju prozore jer su navikli na stare karampane Ikaruse, Sanose, Avtomontaže i slične koji nisu imali klimu. Onda se žale da Promet nevalja i da vozači ne pale klimu iako je bus ima. Nikad se ne upitaju jel oni nešto krivo rade. Nee, oni su uvijek u pravu! A vrhunac ljudske gluposti je kad se počnu svađati sa vozačima kako klima ne radi. Nekad ona stvarno i nije uključena, a to je sigurno zbog otvorenih prozora, jer onda od klime nema nikakve koristi pogotovo u Citarima i Lionsima. Ljudi jednostavno neznaju da u tim autobusima klima puše točno uz prozor. Stoga predlažem da se u autobuse s klimom na prozore postave naljepnice "ZATVORI PROZOR DOK RADI KLIMA" jer ovako nema smisla uopće paliti klimu i ja je prvi ne bi palio da sam vozač. Ili umjesto naljepnica trebalo bi jednostavno zaključati sve prozore u busu. Znam da će se sa mnom složiti svi koji se češće voze autobusima koji znaju o čemu pričam.

Tako je. Prošlo ljeto ja u g.b. 119 otvaram prozor u prikolici jer je unutra sauna. Nakon 2 stanice uđe neka baba zatvori prozor i pošalje sve nas u tri p**** m******* i nakon 2 ure ta ista baba uđe u Citara g.b. 274 na istoj linij i otvara prozor. Zašto? Pa njoj je vruće. Ja sam frustriran iziša prije nego što sam treba i zakasnia na dogovor.

Winamp

Danas sam pričao s jednim vozačem koji vozi liniju 8. I ja ga baš pitam kako je vozit preko ležećih na zapadnoj obali. On kaže: ova prva dva (smjer iz grada tj. sa Pazara prema prema Sv. Frani) su dobra ali se pita zbog čega nisu tako napravljeni ostali.

BTW: U povratku smo sreli Citara g. 273 na stanici preko puta Bobisa, ja se okrenem i vidim da ide za nama prema Žnjanu. Došli mi do Žnjana u xx:xx i nakon 2 min dođe Citaro. Konektor ode na polazak a Citaro u garažu. Tako ste danas mogli vidjet dvi osmice jednu iza druge.

Paško

Vratio se i 262