Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

Winamp

Pratio sam nego nisu bile sve linije

koordinator

Oko 22:30 sam vidio g.b. 183 na pazaru. Nisam vidio liniju.  :(

STEFI- GRAF

Možda se rasvijeta nemože izgasit ;D

Winamp

Citat: koordinator  u Srpanj 08, 2012, 23:17:44
Oko 22:30 sam vidio g.b. 183 na pazaru. Nisam vidio liniju.  :(
Vidia sam ga ja oko 21h i vozia je neku prigradsku liniju.

koordinator

Promet uveo "SLUŽBU KONTROLE" na stanicama. Na većim stanicam stoje po dvojica, a na manjim po jedan kontrolor u žutoj majici i kapi. Njihova je zadaća stajati na "izlaznim" vratima autobusa usmjeravati putnike da ulaze na prva vrata u autobus. Zasad mi se čini kao dobar potez Prometa, samo neznam kako će to izgledati na duže vrijeme i hoće li biti napada na kontrolore kao i inače u Splitu.

Winamp

Citat: koordinator  u Srpanj 10, 2012, 16:09:27
Promet uveo "SLUŽBU KONTROLE" na stanicama. Na većim stanicam stoje po dvojica, a na manjim po jedan kontrolor u žutoj majici i kapi. Njihova je zadaća stajati na "izlaznim" vratima autobusa usmjeravati putnike da ulaze na prva vrata u autobus. Zasad mi se čini kao dobar potez Prometa, samo neznam kako će to izgledati na duže vrijeme i hoće li biti napada na kontrolore kao i inače u Splitu.
Mene nisu tili pustit u bus dok im nisan pokaza pokaz.

Paško

Već je to uvedeno i prošle godine. Mogu oni usmjeravat koliko hoće, ali nikad neće stoka (jer, koji drugi naziv upotrijebiti?) naučit
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

koordinator

Ma naravno. A ti ljudi su "obični" kontrolori pa su ih premjestili na ova radna mjesta ili su ovo drugi ljudi koje su zaposlili samo za taj posao?

qwertz

Citat: koordinator  u Srpanj 10, 2012, 16:26:56
Ma naravno. A ti ljudi su "obični" kontrolori pa su ih premjestili na ova radna mjesta ili su ovo drugi ljudi koje su zaposlili samo za taj posao?
drugi ljudi tek zaposleni

Winamp

koordinator

Danas sam malo obilazio stanice gdje se nalaze novi kontrolori i prilikom svakog dolaska busa čuo sam najmanje deset progovora ljudi. Najviše prigovora daju, pogađate, a tko drugi nego penzioneri jer je njima teško prošetati par metara do prvih vrata  >hammer< . Također prigovori stižu i od mladih koji su se navikli švercati te sada ne mogu, već trebaju čekati da se izredaju 2-3 busa na jednoj stanici i onda uskoce onom zadnjem na druga ili treća vrata jer nema dovoljno "žutih" da bi "čuvali" sva vrata autobusa.  :D
Što reći? BALKAN  ;D

XDonald

Na kojim sve stanicama ima tih kontrolora  ???

STEFI- GRAF

Općina ,pazar ,firule

qwertz

bilo je i vrime da kupe nešto autobusa

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!