Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: Tlimfocit  u Ožujak 22, 2011, 23:06:50
I prijedlog: nemojte krenit sa stanice kad je neko auto/kombi/kamion parkiran na njoj kad već prometna policija ne radi svoj posao, pa će se svi vrlo brzo uljudit.
Prometna policija je zadnjih tjedana pojačala svoje kontrole i akcije čišćenja. Svako malo se može naići kako negdje pišu kazne nemarnim vozačima koji su se parkirali na autobusnu stanicu, ili stoje na cesti u desnoj traci sa upaljena sva 4 žmigavca i stvarno ih moram spomenuti jer kad god se okrenem ugledam ih u akciji. Svakako se nadam da ovo nije samo jednokratni blic nego akcija koja će se redovitu prigovoriti. Problem je što kad policija neku stanicu očisti, nakon sat vremena je već puna novim automobilima...

Inače, mislim kako ne kretanje sa stanice nije rješenje jer onoga tko je tu parkirao ionako nije briga hoće li autobus tu moći stati, krenuti, ili proći. On ima svoj automobil u kojeg dođe, sjedne i odveze se, neovisno o tome što se događa sa gradskim autobusom, tako da bi opet ispaštali samo putnici...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

Upalilo bi to barem u 70% slučajeva. Kako je upalilo vanka mora onda i u nas.
Al to nije ni potrebno samo neka policija radi svoj posao.

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Polovni autobusi iz Njemačke još su uvijek puni njemačkih naljepnica. Ova iz g.b. 138 je članak Beförderungsbedingungen-a (njemačkih zakona za prijevoz) koja govori o zabrani rolanja i skateanja u autobusu. ;D
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

NP-549

markost

Hehehe, dobra pisma ,dobar spot, dobri autobusi, dobre žene.  8-8 8-8 8-8

nidi

Sve na jednom mjestu, to se traži! ;) :D
*****  V     O      L       V       O   *****

maky

E moj NP-549, svi smo se barem jednom našli u situaciji kao iz ove pjesme. Al to se ovdje u Splitu događa svako malo, pogotovo ljeti...  :)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

U svakoj firmi ima dupelizaca koji se  provuku i profitiraju iz svake situacije. Ljudi su takvi, samo podmeću nogu jedni drugima.

Što se tiče autobusa, njih vozači duže (što je u moru gluposti jako pametna stvar), a o tome onda ovise i linije na kojima ćeš voziti...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

regio

a nije u redu da par njih(najčešće istih vozača) uvijek vozi noćne...
pa normalno da nitko nebi htio vozit noćnu,pa tako ni stari bus...al opet se uvijek izvuku ''zlatne koke'' koji su na neki način privilegirani...
Solo Mercedes Benz Citaro
g.b.261,262.263,264 i 265..:)

maky

Pa baš zato je uvedeno da u rotaciju uđe i linija 5 da se to nebi događalo.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

regio

pa to ti ja i oću cilo vrime reć,a ti odma napadaš..iako je uvedena ta glupa rotacija, stalni vozači iz 5 rijetko kad,skoro pa nikad i ne voze noćne...nego opet pojedinci ispaštaju(ugl stalni vozači 15).jednostavno neka se ta rotacija prekine,busevi vrate na svoje mjesto,a petak i subota popodne svaki put drugi vozač..neka bude rotacije među vozačima,a ne busevima!

maky

Ajme majko mila sveta i božja. Vozači su podijeljeni u 3 smjene, a bez linije 5 ima 6 redova vožnje. To znači da uvijek isti vozač vozi istu smjenu na nekoj liniji, a sa linijom 5 ima 7 redova vožnje na kojima se rotiraju i onda se taj redosljed razbija pa vozač A istu smjenu na istoj liniji vozi tek nakon 2 ciklusa (nakon što vozači B i C odrade tu istu smjenu). Ako je sad vozio liniju 12 treću smjenu, za 7 tjedana će tu liniju 12 vozit u srednjoj smjeni pa za 7 tjedana će bit prva smjena i onda opet tek nakon 7 tjedana će bit treća smjena kada ga hvata i noćna linija. Da ima 6 reova vožnje kao prije, onda bi svako 6 tjedana vozio tu noću liniju, a ovako treba 3 puta više vremena proći. Sve je već otprije objašnjeno i nacrtano na forumu. A to koji vozač šta vozi neću raspravljat, niti me zanima, niti je to moj posao da se bavim time. Nitko nikome ne brani da traži slobodan dan kad mu treba...

A svaki vozač prati svoj autobus, autobusi se duže što je jedna od rijetkih pametnih stvari...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

regio

cek,nisan ti ja toliko glupa..znam ja to sve i bez tebe..
a ti nikako da odgovoris na moje pitanje(i ne trazim da mi ti odgovoris) jer vjerojatno neznas ni sam zasto su neke stvari onakve kakve jesu...
nemislim se spustat na tvoju razinu i svađat se s tobom,iako si ti stariji i TREBAO bi bit zreliji ... :-*