Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

netko

EVO NEKIH NAŠIH NEOPLANA!!!KAKO SAMO LIJEPO IZGLEDAJU,A SAD???
Ako neko može nek malo prevede Njemački!
http://www.drehscheibe-foren.de/foren/read.php?5,3228995
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Citat: netko  u Lipanj 13, 2011, 22:15:07
EVO NEKIH NAŠIH NEOPLANA!!!KAKO SAMO LIJEPO IZGLEDAJU,A SAD???
Ako neko može nek malo prevede Njemački!
http://www.drehscheibe-foren.de/foren/read.php?5,3228995
Nećemo sad prevodit, ionako je razumljivo, ali ćemo zato reć koji je koji:
7. slika - g.b. 160
14. slika - g.b. 128
15. slika - g.b. 164
16. slika - g.b. 165

Ovi ostali ili nikad nisu došli u nas, ili za njih nemamo podatke...
Svakome radi display. Nitko ih nikad nije dirao otkad su došli ovamo, samo su bacani, a mogli su radit. 166 je još donedavno imao jedan na kojem je pisalo Osnabrück. ;D
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Ima stvarno ludih ljudi. Zamislite da vam netko OVO pokaže kao kartu!

Pogledajte godinu!!!

netko

Haha,markica sa pokaza.Imam i ja doma 1989 i 1990 godinu(Split-Trogir(đačka)).
Tada su bile 3 zone,možda se vjerovatno Solin nije račnao kao zona.
1989 je koštala 30 dinara,a 1990 visokih 48 dinara(sad koliko bi to kuna bilo........)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Izgleda da se negdje u g.b. 200 uvukla jedna mačka. Nigdje je za vidit, ali se zato dobro čuje. Mijauče i mijauče bez prestanka (onako ritmički). Vozi se ona već dosta vremena (odradila je par tura) i pokušali smo je otjerat. Strašili smo je i zvali, bacali hranu, ali ne da se. Procjenjujemo da je negdje iza prednjih kotača.

A zanimljiv je bio komentar jednog vozača:
Ja mislim da nje pola nema! ;D

baco

ove klime u nasim busevima su nekak cudne ... :/ pogotovo u 223 ... sprida oko vozaca je preehladno a zada ljedva da pusika onaj zrak i uzasno je zada zagusljivo... onda svi zada otvore prozore i odo onaj hladan zrak sprida... ://

jure

A jeli se plaća i na mobitele s radio-aplikacijom?!

maky

Citat: jure  u Lipanj 22, 2011, 08:29:59
A jeli se plaća i na mobitele s radio-aplikacijom?!
Ma ovo je jadna, usrana i lopovska država. Odnosi se i na mobitele i na TV i na sve živo, zbilja jadno da neki HRT može određivat pravila igre kako mu se prohtije...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

221

HRT se spašava od propasti naplaćivanjem radija u busevima kao što Kosorica spašava državu uštedom na aromatiziranoj vodi.  >hammer<

Berlingo

To uopce nije nista novo. Moja firma vec vise od dvije godine placa pretplatu za usrani radio u ivecu. Budite sretni, a i ja skupa s vama, dok je samo to. Mislim da bi uskoro moglo doci da i svaki vlasnik malog auta placa pretplatu.

Paško

273 je prvo dobio lijevi g.b. koji nije na pravom mjestu. Sad su odlučili staviti jednog na pravilno mjesto, ali nisu se potrudili skinuti stari. >hammer<

mrki01

Citat: maky  u Lipanj 22, 2011, 10:19:37
Ma ovo je jadna, usrana i lopovska država. Odnosi se i na mobitele i na TV i na sve živo, zbilja jadno da neki HRT može određivat pravila igre kako mu se prohtije...

ne odredjuje pravila HRT vec vlada. pristojba je u stvari porez na posjedovanje radio i tv prijemnika. HRT je samo ovlasten od vlade da skuplja taj porez...

pozdrav

Paško

Stanica blizu Naklica

A svaki prometni znak ima markerom ispisano NDH! >:(