Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

maky

g.b. 253 vozi Amerikance sa vojnog broda "USS San Antonio" od Sjeverne luke gdje je brod privezan, do centra grada (terminal u Trajektnoj luci) i tako po cijele ove dane...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Ja sam u subotu u 16:00h vidio parkiran g.b.167 u Sjevernoj luci.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

JA!!!

Pogledajte samo kakve opsanosti prijete Citarima :) :)

Slika preuzeta sa forum.hr, by Jaranko. Nek se zna.
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

A jad i bijeda, eto šta je.

Neću imenovat, ali ovog g.b. 274 u ekipi duži najsporiji vozač u povijesti autobusnog prijevoza. 80% putnika je iziritirano i isfrustrirano njegovom vožnjom,  ja izbjegavam njegove polaske jer inače eksplodiram dok se vozim (a nisam jedini jer većina putnika počme gunđat u šta su to ušli), a i kolege nastoje izbjeći odlazak na smjenu s njim jer će zasigurno zakasniti.
Taj čovjek je zbilja opasnost na cesti. Stvar je u tom da on ne vozi normalno, nego on vozi polako, puževim korakom. Rijetko kad doživite da on s Citarom uspije prešaltat u 3. brzinu, a 4. je san snova koji nikad neće ostvarit. . Njemu je 30-35km/h granica...
Ljudi okolo šetaju brže nego što on vozi i to toliko frustrira da i vama koji ste unutra dođe da izađete i nastavite pješke, a evo iz priloženog vidimo da ga prelaze i motorizirane kade.  >:(

Mene bi bilo sram...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Ožujak 10, 2009, 20:49:07
A jad i bijeda, eto šta je.

Neću imenovat, ali ovog g.b. 274 u ekipi duži najsporiji vozač u povijesti autobusnog prijevoza. 80% putnika je iziritirano i isfrustrirano njegovom vožnjom,  ja izbjegavam njegove polaske jer inače eksplodiram dok se vozim (a nisam jedini jer većina putnika počme gunđat u šta su to ušli), a i kolege nastoje izbjeći odlazak na smjenu s njim jer će zasigurno zakasniti.
Taj čovjek je zbilja opasnost na cesti. Stvar je u tom da on ne vozi normalno, nego on vozi polako, puževim korakom. Rijetko kad doživite da on s Citarom uspije prešaltat u 3. brzinu, a 4. je san snova koji nikad neće ostvarit. . Njemu je 30-35km/h granica...
Ljudi okolo šetaju brže nego što on vozi i to toliko frustrira da i vama koji ste unutra dođe da izađete i nastavite pješke, a evo iz priloženog vidimo da ga prelaze i motorizirane kade.  >:(

Mene bi bilo sram...
Vjerovatno čuva i pazi Citara kao oko u glavi pa misli da nevalja prebrzo vozit. ;D
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Ne vozi on tako samo Citara nego bilo šta čemu sjedi za volanom. Usporen je samo tako. Užas!
Jednom sam gledao kad je vozio Conecta na jednoj liniji. Maksimalna brzina - 37km/h. Divota...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

goran666

a jel on kasni sa polascima, jer ako stigne na vrijeme na polaske nek vozi i 10 km/h al bitno da je redovita linija.
Bio je i u GPP Osijek vozac. vozio harmoniku, koji je sporo vozio ali je na vrijeme stizao na stanice i nije kasnio.

maky

Citat: goran666  u Ožujak 10, 2009, 23:49:03
a jel on kasni sa polascima, jer ako stigne na vrijeme na polaske nek vozi i 10 km/h al bitno da je redovita linija.
Bio je i u GPP Osijek vozac. vozio harmoniku, koji je sporo vozio ali je na vrijeme stizao na stanice i nije kasnio.
A koliko znam uglavnom ne kasni jer su krugovi dovoljno dugi da stigne, ali recimo na nekim linijama gdje ostali vozači uhvate više vremena, on uhvati samo 10 minuta slobodno.
Na liniji 11 ga nisam vidio da vozi. Ta linija je možda i najteža jer se teško stigne na idući polazak jer je dug krug, a pošto je podijeljena samo u 2 smjene, onda jedan od vozača koji duže autobus (3 su u ekipi) ispada. Do sada je to bio on...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Hahahahahaha, imao sam predosjećaj da bi se ovo moglo dogoditi...

Dakle, Citaro g.b. 267 na liniji 11 vozi normalno i shole lijepo skrene u Ulicu Matice Hrvatske i počme se spuštati nizbrdo. Bilo je dosta ljudi u autobusu, ali nitko ništa ne govori, svi muče. Ja u nevjerici gledam, ništa mi nije jasno jer znam da je cesta zatvorena. I tako, spustio se on lijepo do dna ulice da bi ugledao da je ulica zatvorena i da se izvode radovi, te da nema teoretske šanse da prođe, a zglobni autobus se ne može tu zaokrenut.
I onda je morao u rikverc se vratit cijelu uzbrdicu, kojih 400-tinjak metara  ;D

Štaćeš, zamislio se čovjek i umjesto da je produžio ravno novom trasom, on skrenuo na staru...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

UU ,to je bila zanimljiva vožnja ,a i vozač se ,mislim, dobro umorija.

maky

Citat: markost  u Ožujak 13, 2009, 20:45:42
UU ,to je bila zanimljiva vožnja ,a i vozač se ,mislim, dobro umorija.
Eh, ma scena samo takva...

Lijepo se čovjek prestrojio u lijevu traku i lagano sa zglobnim uzbrdo u rikverc. E sad, ljudi u 2 desne trake sa osobnim automobilima idu nizbrdo, a ovi u 2 lijeve trake idu uzbrdo, a Citaro okrenut naopako u lijevoj traci u moru auta vozi u rikverc ko da se ništa nije dogodilo (i naravno upozorava nas zvučnim signalom: pii pii pii pii pii pii)  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Opet ista komedija....
Jedan drugi shole sa zglobnim Conectom g.b. 208 na liniji 11 se zabunio i produžio ravno nizbrdo. Nisam bio u autobusu, ali sam stajao vani i čuo prepoznatljivi: piii pii piii piii piii...
Dođem do izvora zvuka, a ono konektor uzbrdo u rikverc  ;D
Joj šta će bit veselo kako je krenulo...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

To si triba snimit ! Bija bi to pravi video.   ;D

maky

Jutros se g.b. 113 pokvario na prvom polasku linije 37 iz Trogira u 4 sata.
Vozač sjeo za volan, sve upalio, ima kontakta, ali neće da "zavergla". Srećom pa su uvijek 2 autobusa na liniji 37 parkirana u Trogiru, onda je prometnik dopustio da se prebacimo u drugog (g.b. 169) i tako smo išli za Split tek oko 4:20 (treba mu 10 minuta dok napuni zrak  ::| ).

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!