Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

Solo

a jucer su na novoj petici razbili staklo... >hammer<

Tlimfocit

Policiju u autobuse!!!!!!!!!!

Solo

Paško

Citat: Tlimfocit  u Srpanj 06, 2010, 23:56:18
Policiju u autobuse!!!!!!!!!!
I ja se slažen, ali tu bi trebalo bit VIŠE policajaca, jer bi i taj jedan policajac završia na hitnoj...
A vozač iz 15ice je baš onaj čija se slika stalno u Slobodnoj vrti, a na njoj je sa uređajen za naplatu karata...
Citat: Avtomontažafan  u Veljača 18, 2010, 21:37:56
Citat: JA!!!  u Veljača 18, 2010, 21:21:40
Malo gledam po youtube-u i naiđem na ovo.....
http://www.youtube.com/user/afe31#p/u/106/UksyJIfCg7c
Listajte prema dolje i može se nać više dobrih videa Prometovih autobusa....
Zanima me zašto je na njemačkom kad kaže da je iz Splita? ???
Ovo ne može bit niko drugi nego mvgmainz. Iz Mainza, ljeti slikaje i snima Prometove buseve, piše da je iz Hrvatske...
[/quote]
Sigurno je on. Avatar mu je logo od GTA, a on ima GTA video na svom YouTube channelu.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

maky

Citat: Avtomontažafan  u Srpanj 07, 2010, 15:53:21
A vozač iz 15ice je baš onaj čija se slika stalno u Slobodnoj vrti, a na njoj je sa uređajen za naplatu karata...
Nije to taj...

A određene stvari su se pokrenule i nadam se da više nećemo govorit o napadima na vozače jer ovo više nemože ovako!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

Mene zanima koji vrag radi naša policija? Koliko ja znam uništavanje imovine i vrijeđanje je krivično djelo.
Svaki dan se gomila neiživljene balavurdije skupi na stanici na Žnjanu i vrijeđa vozaća koji s putnim pravom, a sukldano novim propisima, otvori samo prednja vrata. Kao da to nije dovoljno nego i prisilno otvaraju zadnja vrata. Ne treba neka genijalnost da se shvati da se na taj način uništava mehanizam za otvaranje. Vozać uredno sluša psovke na račun sebe, svoje obitelji i na račun Boga i svetaca.
Dokad to? Sramota je da policije nema na toj stanici kao i na drugim stanicama na kojima se to događa.
I od moje pokazne (koja je doduše skromnih 61 kunu) se plaćaju novi busevi, održavanje postojećih i od nje vozaći dobivaju plaću i ja ne želim plaćati uludo. Svaka čast Prometu i novim busevima i vozaćima koji se snalaze najbolje što mogu u situacijama gužve, pretrpanosti i novog sustava prodaje karata, ali mislim da je došlo vrijeme da se nešto poduzme. Ako ništa krajnje je primitivno da netko tko je još u osnovnoj školi psuje vozaća i to nekažnjeno. Nadam se da će ovo pročitati netko odgovoran za takve stvari.

Solo

ma jucer su na znjanu neki balavci od 12-13 god uz dobacivanje psovki vozacu kamenovali g.b.262,netriban ni spominjat da je to promatralo puno ljudi,i nitko nije reagirao.triba ih sve dobro za usi povuc i opalit in 2 triske,kad ih vec roditelji neznaju odgojit... >hammer<

Tlimfocit

Vjerujen da svakome dođe da to napravi, ali to nije naš posao i ako to napravimo zakon i nas kažnjava. Neka lipo dođe policija pa ona to rješava. I svi sretni i zadovoljni.

maky

Danas sam po prvi puta uživo vidio korištenje rampe za invalide. To je bilo na liniji 6, a autobus je bio troosovinac g.b. 224.
Zahvaljujući rampi, invalidna osoba je bez problema koristila javni gradski prijevoz, a zadržavanje na stanici prilikom izlaska je bilo minimalno...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

421

Lijepo zamijećeno i objašnjeno.
Znadeš li kako se ta osoba u kolicima osjećala?
Poput svih ostalih, pokretna i ZADOVOLJNA!
  ;D MAKY ;D
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

maky

Citat: 421  u Srpanj 17, 2010, 23:35:25
Lijepo zamijećeno i objašnjeno.
Znadeš li kako se ta osoba u kolicima osjećala?
Poput svih ostalih, pokretna i ZADOVOLJNA!
 ;D MAKY ;D
Sasvim sigurno jest. Ali i ja sam osjećao određeno zadovoljstvo, znajući da neke stvari napokon imaju smisla i koristi, te da svim osobama omogućuju normalno odvijanje života i ne zakidaju slobodu kretanja i uživanja u ljepotama  grada u kojem žive.

BTW, napomena svima. Linija 3 od danas ima potpuno promijenjen jedan dio rute. Zbog rekonstrukcije, zatvorena je cesta od Slobodne Dalmacije prema Poljudu, linija 3 prema Lori prometuje trasom linije 17, a na raskrižju kraj Poljuda nastavlja pravo. U povratku na tom istom raskrižju skreće desno, te zatim prije tunela lijevo i uključuje se u trasu linije 8 i 17. Također, sve linije sa terminala Sukoišan koje inače prolaze sada zatvorenim dijelom ceste, malo drugačijim putem izlaze sa kolodvora.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

A šta bi ja reka ,danas dođen ja sa Brača za 45 min. i iden ja ka na autobus do Solina i pobiže mi desetka isprid nosa , ja na pazar i petica ode , i onda čekaj i čekaj i čekaj..... i tako sam ja lipo čeka 1.10min i onda napokon dođe desetka. Znači do Solina mi je tribalo 1.30 min , a sa Brača 45 min. >hammer< Pa tu i nema baš neke logike da češće voze autobusi za Zagreb nego za Solin >hammer< i još na kraju šta je najžalosnije , najžalosniji  je KRETEN koji sastavlja vozni red jer normalno desetka i petica kreću skoro u isto vrime iz Solina,a u isto vrime se i vrate, a kad ti pobignu isprid nosa ti čekaj ka budala sat vrimena >hammer<. Naravno ima tu još puno sličnih problema kod sastavljanja VR. I šta reć na kraju nego da me neće tako skoro vidit u njihovim autobusima ,sve zbog jednog neukog KRETENA  >hammer< >hammer< >hammer<

Tlimfocit

Krenuli autobusi Ulicom Matice hrvatske koja je bila zatvorena zbog izgradnje pješačkog nathodnika.

maky

Sutra od 10 sati, do prekosutra u 3 sata ne voze autobusi prema Drnišu jer je zatvorena cesta za kamione i autobuse zbog proslave Oluje i prometnog krkljanca koji se dogodi svake godine...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!