Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

maky

Do utorka je prometni kaos, jer je zatvoren dio ceste kraj Slobodne Dalmacije i sve linije koje su kretale sa Sukoišanske u pravcu Solina više tu ne mogu proći. Sada izlaze kao i linija 60 i ostale koje idu u tom smjeru, voze preko Općine do trafostanice, gdje se zaokrenu i opet istim smjerom natrag put Diokoma i na svoju staru trasu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Sinoć je netko oko 20 sati bacio dimnu bombu u g.b. 259 na liniji 37. Bila je policija, radili su uviđaj puna 2 sata.

Što reći, jadno tko god je to učinio...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: Bari  u Kolovoz 18, 2010, 18:38:16
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/08/18/0490006.html?pos=n0
Stop smrdljivcima!
Ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru, naročito ona baba sa linije 11 koja smrdi gore od kuge i divljeg odlagališta uginulih životinja u poluraspadnutom stanju. Nije ona jedina, ali je definitivno najekstremniji primjer...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

STIB

Imam pitanje - nisam našao odgovor na Prometovim stranicama.
Ako dolazim vlakom u Split, kako da dođem autobusom do Hotela Lav u Podstrani?
Shvatio sam da tamo vozi linija 60 (za Omiš), ali gdje je najbliža stanica u gradu? ???
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

maky

Citat: STIB  u Kolovoz 21, 2010, 18:28:50
Imam pitanje - nisam našao odgovor na Prometovim stranicama.
Ako dolazim vlakom u Split, kako da dođem autobusom do Hotela Lav u Podstrani?
Shvatio sam da tamo vozi linija 60 (za Omiš), ali gdje je najbliža stanica u gradu? ???
Najbliža stanica ti je Pazar (to ti je točno kraj tržnice). Kada vlakom dođeš u ST, prije nego vlak stane, izać ćeš iz velikog tunela. Kad izađeš iz vlaka, vidjet ćeš da poviše tog tunela prolazi cesta. Trebaš se popeti na tu cestu, prijeći cestu na raskrižju i tu ti je stanica linije 60 koja vozi do Lava. Linija ti ide svako 30 minuta...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

STIB

Citat: maky  u Kolovoz 21, 2010, 19:13:46Najbliža stanica ti je Pazar (to ti je točno kraj tržnice).
Ovo  mi je bilo dovoljno - poznajem taj dio grada.
Hvala puno.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

5AR

kico101

Bit će i koja linija do restorana, valjda. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

regio

imam jedno pitanje...jel itko zna jel sutra prometuje 69 tka?? i kada prometuje iz trnbuda odakle li već?? ??? ???
Solo Mercedes Benz Citaro
g.b.261,262.263,264 i 265..:)

maky

Citat: regio  u Listopad 30, 2010, 15:03:49
imam jedno pitanje...jel itko zna jel sutra prometuje 69 tka?? i kada prometuje iz trnbuda odakle li već?? ??? ???
Neki se koriste i Prometovom web stranicom koja je oduvijek bila svjež izvor potrebnih informacija...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

regio

Citat: maky  u Listopad 30, 2010, 15:06:09
Citat: regio  u Listopad 30, 2010, 15:03:49
Neki se koriste i Prometovom web stranicom koja je oduvijek bila svjež izvor potrebnih informacija...
a gledao sam al samo u 18 i 15 prometuje...pa neznam...
Solo Mercedes Benz Citaro
g.b.261,262.263,264 i 265..:)