Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

VISEON

Tako je i sa Setrom i MB-om. Jedina razlika što su dotični udobniji zbog podvozja, a sam dizajn je stvar osobnog ukusa.

Majstor

Napravite mjesta u spisku voznog parka stižu dvije prinove  bus123
Samo mi sudite pošteno !

mate

Upravo tako, vozaci su otisli po prinove, navodno je rijec o prinovama za lokalni prijevoz

mate

Prinove stigle u N.Grad, kako sam rekao rijec je o prinovama za lokalni prijevoz, stigla su 2 MB Integra...Slike ce biti narednih dana cim se busevi srede i budu u prometu ;)

mate

Jos jedna prinova za lokalni prijevoz stigla u Slavonija Bus - Setra S319 UL, naravno uvoz iz Njemacke

Majstor

Uskoro još prinova na natječaju stiglo još škola pa treba još buseva za lokal
Samo mi sudite pošteno !

Majstor

Stigla prva ovogodisnja prinova / Neoplan /  thumbs
Samo mi sudite pošteno !

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

mate

Nista cudno, ipak su neke skole dobivene, pa treba jos pokoji takav bus, a i prosle godine je jedan troosovinac (0111) izgorio u Lici

mate

Setra S319 UL, dobila rege SB-4440-NG, videna na liniji Sl.Brod-Sl.Samac

shef

Ista je već na Njuškalu, nažalost bez slike; stara više od 1,5 desetljeće  :-X
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Ništa čudno, dosta ovih nedavno uvezenih Setri trojki su među najstarijim proizvedenim. U tome prednjači Promet Makarska koja novije prodaje Čazmatransu, a sebi iz Njemačke uvozi starije.

Majstor

Citat: shef  u Siječanj 24, 2014, 11:56:15
Ista je već na Njuškalu, nažalost bez slike; stara više od 1,5 desetljeće  :-X

Pojavila se slika na Njuskalu ali to nije ta Setra ( barem na slici oglasa )
Samo mi sudite pošteno !

lukas auto

Dvije Setre 319 su trenutno na Njuškalu, jedna Slavonijna, a jedna od Rudi Expressa.