Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Šibenik

Citat: mate  u Lipanj 28, 2026, 12:49:02I ta sapunica gotova - s obzirom da se tu izdešavalo svega. Naime da 1.7. trojac nije krenuo voziti, natječaj bi se poništio i moralo bi se prema SMŽ platiti 7 milijuna eura odštete. Nadalje, sam početak je prolongiran s 1.6., trojac je htio prolongirati do 1.9. ali Županija im je to odbila. Mislim da od ovog trolista jedino Knežević nema briga, dok ne znam kako će Vincek i Slavonija odrađivati svoje pogotovo kad starta nova školska godina. Sad ajd nije toliko frka dok veći dio lokala miruje. Po kuloarima Vincek već nudi dio svojih polazaka Čazmi (iako se odbio povući kad ih je Čazma to tražila), a SLB je u nekim pregovorima s Koločajem, ali mislim da od tog nema ništa. Ugl. bit će vruća jesen u Moslavni, Banovini i Kordunu.

A što se tiče garaže - taj prostor u Petrinji je Čazmatransov, tako da sumnjam nekako da će dati svojoj konkurenciji taj prostor, osim možda uz paprenu naknadu
Možeš biti siguran da im čazma neće dati garažu jer im nije dala ni u Šibeniku.Nadalje šta se tiče tih priča oko nemogućnosti održavanja polazaka to je isto plasirano od čazme kako bi se smirili vozači i nebi prelazili u novog prijevoznika, uglavnom ista shema kao i u autotransportu ali se brzo primirilo kad su  vidili da prvi dan sve funkcionira besprijekorno. Noviji busevi, čisti uredni i šta je najbitnije niže cijene karata za više od pedeset posto.