Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

lukas auto

Eeeee, njima koji voze djecu sa najboljim autobusima u Hrvatskoj nađu nepravilnosti, dok se nekima koji ih voze sa starim krševima dobro gleda kroz prste....

Sonja

Zalosno da se na ovakav nacin pokusava sprijeciti prijevoznika koji je dobio javni natjecaj da radi svoj posao.
No nije jedini takav slucaj kod nas, nazalost  >:(

passat238

Neoplan Starliner(2) SB-0999-NG i Neoplan Jetliner SB-8888-NG su danas tj večeras vozili đake kući,fali Neoplan Starliner(1) SB-0888-NG očito da je njemu zabranjeno prometovanje a Citylineri od kako se prvi incident desio više nisu vozili đake.

mate

Citat: passat238  u Ožujak 28, 2012, 21:59:20
Neoplan Starliner(2) SB-0999-NG i Neoplan Jetliner SB-8888-NG su danas tj večeras vozili đake kući,fali Neoplan Starliner(1) SB-0888-NG očito da je njemu zabranjeno prometovanje a Citylineri od kako se prvi incident desio više nisu vozili đake.

Kako je kolegica Sonja rekla, zalosno je to sto se desava, ali kod nas u Hrvatskoj je to moguce. Ne bi me cudilo da sada na prijevozu djece budu SB-0555-NG i SB-0999-NG, pa da se onda vidi da li ce se koga iskljucivati..

manoplan

Strašno! Inspektori nikada nisu bili toliko revni kao na primjeru Slavonija Busa. Zbog toga bih, da i ne znam o čemu se radi, stao na stranu g. Matijaševića.

mate

Ovo je vise preslo svaku mjeru, sramotno je to sto se desava, isti ti inspektori se znaju i ovdje na podrucju Sl.Broda zaletiti i isto tako praviti probleme prijevoznicima, po zna se cijem nalogu, zna se i tko je glavni i odgovoran od strane inspektora...Uglavnom, ne bi me cudilo da ovo zavrsi na nacionalnim TV postajama, pr. na Novoj TV u Provjerenom, jer ovo je prica koju bi se komotno tamo moglo plasirati...

Sonja

passat238

Evo i snimka što su napravili dečki sa 034 Portala