Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

lussin

Slavonija Bus je podvozar Arrivi, a taj jedan je i prešao u najam kako stvari stoje

NP-549

Onda ima i garažni broj na 500

Majstor

Polet placen i preuzet
Slijedeći tjedan SlBus uprava u obilasku
Samo mi sudite pošteno !

mate

Ostaje za vidjeti da li je prinova - ili će ipak biti samo u prolazu

415UL

I dal je uprava posjetila Polet

Majstor

Možda su već ovo prinove za VK ??
Samo mi sudite pošteno !

mate

Navodno se spominje priča da će nabavka za VK biti u vidu Iveca, e sad da li Crosswayi ili još jedna tura Evadysa

415UL

A turizam dal ostaje na Vdl i Neoplanima

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

mate

Ne znam di će ovaj...SB ili VK

Transspotter

Info za moderatore.

ŠI 0291-NG je Sprinter 516 pa možete ispraviti u popisu.
Priložit ću informacije i za ostale ŠIKBus igračke pa da se unese:-)
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

petrinjausrcu

https://portal53.hr/od-1-srpnja-prijevoz-unutar-zupanije-preuzimaju-slavonija-bus-vincek-i-prijevoz-knezevic/

Od 1. srpnja prijevoz unutar županije preuzimaju Slavonija bus, Vincek i Prijevoz Knežević
PETRINJA – Vlada je još u svibnju donijela odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o sufinanciranju javne usluge u cestovnom prijevozu putnika sa Sisačko-moslavačkom županijom, a umjesto Čazmatransa, prijevoz unutar županije preuzima zajednica ponuditelja Slavonija bus, Vincek i Prijevoz Knežević.

Kako su nam potvrdili iz Slavonija busa, početak provedbe usluga je 1. srpnja, a prijevoz će se obavljati u suradnji s partnerima pod jedinstvenim imenom ,,SiMBus", kako bi usluga bila jasno prepoznatljiva putnicima te osigurala jedinstveni standard kvalitete, ističu iz Slavonija busa.

,,Sve postojeće linije ostaju na snazi, uz dodatno proširenje broja polazaka na pojedinim relacijama s ciljem povećanja dostupnosti i kvalitete usluge za građane. O svim novim polascima i eventualnim prilagodbama voznog reda, pravovremeno ćemo obavijestiti javnost", dodaju iz Slavonija busa te ističu kako će nam detaljniji vozni red dostaviti početkom sljedećeg tjedna.

Također ističu kako će sve novosti oko prijevoza biti dostupne i na web stranici www.simbus.hr, koja je još u izradi.  Do svojih mjesečnih ili pojedinačnih karata, građani će moći u Novskoj, Kutini, Sisku i Petrinji.

U Novskoj na adresi Kralja Zvonimira 103 (kontakt 044-600-360), Kutina – autobusni kolodvor, Tržna 8 (kontakt 044/682-615), Sisku na autobusnom kolodvoru, Frankopanska 5 (kontakt 044/524-092) te u Petrinji na adresi Drenačka bb (kontakt 044/862-302). Dodaju kako će putnici karte za pojedinačne vožnje moći i dalje kupiti kod vozača u autobusima.

,,Posebno ističemo da je zadržana popularna i pristupačna cijena mjesečne karte od 2 eura za sve stanovnike županije, čime se dodatno želi potaknuti korištenje javnog prijevoza i osigurati njegova dostupnost svima. Cilj projekta ,,Županijski prijevoz za sve" je osigurati siguran, pouzdan i kvalitetan javni prijevoz za sve stanovnike županije, uz veću dostupnost i unaprijeđenu uslugu", odgovorili su nam iz Slavonija busa.

Navedenu uslugu prijevoza tri tvrtke obavljat će na području Sisačko-moslavačke županije sljedećih 10 godina, točnije do 2036. godine, a ponuda navedene zajednice ponuditelja iznosi 48,6 milijuna eura.

lovac27

Lijepo. Prije 2 godine krenuli su voziti u VG zajedno sa Arrivom na 16 linija i zadovoljni smo njihovom uslugom. Sretno im i u SMŽ.
Hoće li biti smješteni u Drenačkoj ulici u Petrinju gdje je garaža Čszmatransa i Stanica za tehnički?

gorgoroth

Ja se nadam da hoće, nisam odavno tamo bio

mate

I ta sapunica gotova - s obzirom da se tu izdešavalo svega. Naime da 1.7. trojac nije krenuo voziti, natječaj bi se poništio i moralo bi se prema SMŽ platiti 7 milijuna eura odštete. Nadalje, sam početak je prolongiran s 1.6., trojac je htio prolongirati do 1.9. ali Županija im je to odbila. Mislim da od ovog trolista jedino Knežević nema briga, dok ne znam kako će Vincek i Slavonija odrađivati svoje pogotovo kad starta nova školska godina. Sad ajd nije toliko frka dok veći dio lokala miruje. Po kuloarima Vincek već nudi dio svojih polazaka Čazmi (iako se odbio povući kad ih je Čazma to tražila), a SLB je u nekim pregovorima s Koločajem, ali mislim da od tog nema ništa. Ugl. bit će vruća jesen u Moslavni, Banovini i Kordunu.

A što se tiče garaže - taj prostor u Petrinji je Čazmatransov, tako da sumnjam nekako da će dati svojoj konkurenciji taj prostor, osim možda uz paprenu naknadu