Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Nakheel

Apsolutno se slažem da su kao firma definitivno super, i imaju i najbolje autobuse i kvalitetu i sve to stoji...
samo kažem sramota je što takva (kvalitetna) firma sa takvim autobusima razvozi djecu po školama i ekskurzijama.

Starliner je autobus koji je napravljen, i koji očekuješ na liniji osijek-imotski a ne g.bebrina- sl.brod  ::|
To je ko da imaš neki najskuplji kamion-šleper i onda razvoziš kruh po gradu

Nakheel

Možda sam se zapravo krivo izrazio - nije sramota nego šteta

mate

A uglavnom Eurolineri i Jetlineri su zaduzeni za linije, dok su Citylineri i Starlineri zaduzeni za posebne voznje iako se desi da i oni nekad ulete na liniju, ali je da su to sela, ali lijepo je vidjet takav bus na liniji i onda ljudi koji kupe kartu znaju da se kvalitetno voze, a ne s nekom kramom koja je do prije nekoliko godina (ne od Slavonija Busa) vozila po BPŽ ;)

Tomek

Danas u Zagrebu kraj Maksimira viđeni zajedno Starliner II. i Tourino, veliki i maleni.. Kako to da se gazda odlučio na Tourina, ipak je to bus iz Evobusa?

mate

U isto vrijeme su nekako stigli i Tourino i Sprinter ;)
A vjerojatno se za manje grupe se ocito Tourino s svojih 36 sjedala pokazao kao jako dobar izbor, trosi oko 20 litara, a i jeftiniji je od konkurencije, osobno meni je taj bus jako dobar

Inace nacuo sam da je Jetliner SB-888-BO prodan nekome privatniku s zupanjskog podrucja

Majstor

Što se tiče Tourina logično riješenje nema maloga Neoplana u takvoj kategoriji / pogotovo rabljenoga / koji zadovoljava Franjin kriterij Eventualno visoki Euroliner 313 koji je dovezao Francuzević neki Bistro bus izvedba a znamo da Setre ne preferira kojih ima na tržištu rabljenih
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

A zašto ne niski Euroliner N312 ko od Briona? Jel taj puno manji?

Majstor

Kod onoga od Briona odbojni detalj je čisti automatik mjenjač kojeg se ljudi u principu boje radi popravaka

Niži je dosta i neudobniji ipak je ono regio bus a ne turistik
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

A i Tourino je niski, nepovišeni bus. Ali slažem se da je bolji odabir od malog Eurolinera, jer nema baš puno firmi da su zadovoljne s Eurolinerima,a s Tourinom je većina više-manje zadovoljna.

mate

Citat: Sonja  u Svibanj 21, 2010, 15:31:53

http://www.24sata.hr/news/sl-brod-vozac-autobusa-pregazio-ucenicu-na-stanici/174138/

Strasno, a ja sam do nekih 12.45 bio na kolodvoru i vidio sam kad je Sky dosao na svojoj redovnoj liniji, al da se ovo moglo desiti ne mogu vjerovati :(

erobuss

Prije sat vremena put Slavonije otišao zeleni Euroliner, pun k'o šibica  8)

mate

Euroliner SB-0222-NG i troosovinci SB-0333-NG, i SB-0444-NG su obojani u shemu Slavonija Busa (bijela kao pr.Citylineri) ;)

erobuss

Danas u Tarčinu viđen bijeli Cityliner (šare SB-a) Vukovarskih tablica, otišao za Hercegovinu...

mate

Taj Neoplan je prodan Compaktu,zato ima vu tablice, samo jos ima shemu SBa...