Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

Paško

Citat: maky  u Ožujak 04, 2011, 15:38:33
Nebi se čudio da je ovo više kraj jer je već jednom uskrsnuo iz mrtvih, a ne isplati ga se držat kad od 12 mjeseci godišnje odleži 8 u garaži... A i djelovi će dobro doći za ostalu četvoricu braće...
Da, bilo bi ga se dobro riješiti, otkad je došao problemi s njim...

Uvijek sam mislio da je g.b. 111 iz nekog drugog grada jer je bio crvenkasto-smeđe boje kad je došao.
Šteta što nitko nije zapisao registracije autobusa, danas bi puno više o njima znali.
Maky, opet nisi update-ao "Poznato vrijeme rashoda"! Po meni je taj dio popisa nepotreban, bilo bi lakše kad bi svaki g.b. imao sa strane napisan datum rashoda.
BTW, po mvgmainzovim podacima g.b. 182 je ex Verkehrsgemeinschaft Villingen-Schwenningen #810.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

maky

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 04, 2011, 17:27:14
Maky, opet nisi update-ao "Poznato vrijeme rashoda"! Po meni je taj dio popisa nepotreban, bilo bi lakše kad bi svaki g.b. imao sa strane napisan datum rashoda.
Apdejtat ću, danas me nema doma cijeli dan...

Ne stavljam sa strane datum rashoda jer bi se onda sve razvuklo pa nebi sve stalo u jedan redak (kao npr. za g.b. 100), pa bi tablice bile malo nepregledne...

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 04, 2011, 17:27:14BTW, po mvgmainzovim podacima g.b. 182 je ex Verkehrsgemeinschaft Villingen-Schwenningen #810.
Nisam još to napisao jer me buni to što mu je na vratima naljepnica Verkehrsverbund Schwarzwald - Baar

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Maky, obrisao si staru registraciju g.b. 151 kad si updateao vozni park: ST-127-PF. ;)
Ima li tko njegove originalne tablice?
Update-aj poznato vrijeme rashoda- g.b. 37

Paško

Nova registracija g.b. 219: ST-133-TN

mainz

Zašto imate stalno nove registracije? ???

markost

Jer im mularija skine registraciju pa onda moraju radit nove.

COVIK

Mularija???Pa nije baš tek tako otvorit okvir od tablice i uzest je,triba i vrimena i hrabrosti za to napravit.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

markost

To ti misliš da njima to nije lako.Još malo mraka i eto rege.

maky

U zadnje vrijeme su se tablice počele pričvršćavati sa dodatnim vidama kako se nebi krale...  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

92 nije više u kvaru, vozi.
Nova registracija: ST-852-UD

Paško

147 se vratio iz Dugopolja.
I 150 je popravljen...

Paško

Onda napiši i da je u g.b. 120 kasnije ugrađen turbo motor, a da je u g.b. 168 iz G&S.
682 ima ugrađen MAN motor iz Ikarusa, a i 680 je imao.

maky

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 13, 2011, 14:09:13
682 ima ugrađen MAN motor iz Ikarusa
Jesmo li sigurni za 682?!

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

A G&S?
S obzirom na boju vjerovatno su,ondosno 100% svi ex.Postbus i mislim da su došli preko Trgo-Bus jer su imali te naljepnice na zadnjim staklima.
Mislim da su godište 83/84 jer kad se onaj zapalio 2005 bio je star 21/22 godine.
86 je poseban jer je on imao tešku nesreću kada se spuštao niz S.Gornji.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

setra

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 13, 2011, 14:09:13
Onda napiši i da je u g.b. 120 kasnije ugrađen turbo motor, a da je u g.b. 168 iz G&S.
682 ima ugrađen MAN motor iz Ikarusa, a i 680 je imao.
soory al u g.b 681 je ugrađen man-ov motor iz Ikarusa