Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

Neko

Citat: man313  u Rujan 20, 2016, 18:45:09
Da, sigurno će surfati i čitati novine.
Imamo BUSCON sustav od Pente i nije proradio kako treba. U planu restrukturiranja Prometa je planirana potražnja i test novih ticketing sustava za autobuse.

Klasična priča u kojoj se neupućeni i nestručni stalno miješaju di im nije misto: plan restrukturiranja traljavo složen što bi se reklo na škartocu bez konzultiranja struke, umjesto nabavke ticketinga, pokušaji izmišljanja tople vode pod paravanom Prometovog vlastitog ticketinga, a ustvari namještanje posla privatniku bez ugovora i natječaja, koji će s Prometovom novcima pokušat napraviti sustav ticketinga, naravno opet bez konzultacija sa prometnom strukom. Vozni park pred raspadom, a nabavke makar polovnih vozila ni na vidiku. Dakle što je prioritet kojim se nitko ne bavi: nabavka vozila.

Sent from my iPhone using Tapatalk

man323

Bavili bi se, al odakle im novci??

Neko

Citat: man313  u Rujan 20, 2016, 21:00:12
Bavili bi se, al odakle im novci??

Pa odakle i svim gradskim tvrtkama, iz gradskog proračuna, u iznosu koji je potreban, a ne u ovom nakaradno smanjenom iznosu još tamo od Kerumovog mandata. Dakle vratiti iznos na onaj prije Kerumovog "gradonačelnikovanja" i uvećat za dio prihoda od nedavno odcijepljenog parkinga. Eto...za početak.

danny

Citat: Neko  u Rujan 20, 2016, 20:52:17
Vozni park pred raspadom, a nabavke makar polovnih vozila ni na vidiku. Dakle što je prioritet kojim se nitko ne bavi: nabavka vozila.

Danas su trojica vozača ujutro ostala čekat u garaži jer nisu imali s čim voziti! >:( >:( >:(

Neko

Citat: danny  u Rujan 20, 2016, 22:00:38
Danas su trojica vozača ujutro ostala čekat u garaži jer nisu imali s čim voziti! >:( >:( >:(

Da je samo danas, da nije svaki dan ista priča

prometnik

jučer je bus koji je triba vozit liniju 2 doša na prvu stanicu pun jer je vozija liniju 38 i skupija sve iz kaštela pa tek onda sa tablon za l.2 doša u sućurac..  >hammer<
kupi kartu spasi Promet

danny

Citat: Neko  u Rujan 20, 2016, 22:55:16
Da je samo danas, da nije svaki dan ista priča

Da nažalost, danas je takvih ''nesretnika'' bilo duplo više! :-\ a linija 38 je prva u redu za ispadanje u takvom slučaju.

XDonald

#256 skripe kocnice
Malo iz blizeg slikano na #300 kako fali dio zadnjeg desnog svitla, i kako se reklama lagano odljepljuje...

man323

Počeli su propadati i novi Cityi, a o foliji neću jer je folija toliko nekvalitetna.

Neko

Citat: man313  u Rujan 22, 2016, 19:45:21
Počeli su propadati i novi Cityi, a o foliji neću jer je folija toliko nekvalitetna.

Foliju je glavno "nalijepit" makar i nekvalitetnu, glavno da se posao oko reklame "dogovorio", a šta bus nakon toga ubrzo izgleda ko ruglo, a nakon skidanja ko stara krama. Kako bi meni letili iz firme ti koji su dogovorili ovakve reklame.

citaro

Citat: Sule  u Rujan 20, 2016, 15:41:43
Zar su u ovom trenutku toliko bitni ti okrugli komadi plastike na busevima kada nema buseva za linije? Sto se mene tice neka ih sve skinu samo da nabave jos buseva. Priznajem da pojedini busevi bez njih izgledaju ruzno i starije ali sad u ovom trenutku ja mislim da im to nije najveci problem.

Ruzno ili ne, to je komad plastike koji kosta, a ne sluzi nicemu. Cemu razbacivanje novcima ako ih se moze pametnije utrositi.

Paško

#236 prošao tehnički, slijedi veliki povratak nakon sigurno više od godine dana.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

elez

dajem mu do kraja 10. miseca  rofl
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

RegioBus

ST-1059-G===>nove tablice #191.

Sule

#306 u garazi u Trogiru stoji.