Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

RegioBus

Citat: Sule  u Listopad 04, 2016, 20:57:38
#306 u garazi u Trogiru stoji.
Pa di baš njega tamo poslali uništit će ga prije vrimena....

netko

Citat: RegioBus  u Listopad 04, 2016, 21:07:55
Pa di baš njega tamo poslali uništit će ga prije vrimena....
Izgleda izvanka vrlo uredno (jest da je pituran), a i motor ne brlja nego tečno radi.
Dok Splitu nedostaje gradskih buseva, u Trogiru uredno voze po selima #180 i #183.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

RegioBus

Citat: netko  u Listopad 04, 2016, 21:21:51
Izgleda izvanka vrlo uredno (jest da je pituran), a i motor ne brlja nego tečno radi.
Dok Splitu nedostaje gradskih buseva, u Trogiru uredno voze po selima #180 i #183.
Al gledaj to je dosta očuvan autobus, bolje da su poslali nekog drugog prigradskog koji je malo manje očuvan jer ovaj bus je tek kupljen i očuvan i sve i ostane li u Trogiru, jako brzo će se uništit...

Sule

Dosta su buseva prominili u Trogiru, bar su se meni prominili :D

man323

Slažem se sa kolegom RegioBus. #306 će biti dokrajčen od Trogirskih luđaka i na kraju će izgledat kao da ima 100 godina.

Sule

Citat: man313  u Listopad 04, 2016, 21:57:45
Slažem se sa kolegom RegioBus. #306 će biti dokrajčen od Trogirskih luđaka i na kraju će izgledat kao da ima 100 godina.
Nemoj tako oces rec da je moj tata luđak, nisu svi tamo tako losi vozaci ;)

man323

Ne govorimo mi o vozačima! Dokrajčit će ih putnici, znaju svi na koje tipove putnika mislim!

Sule

Citat: man313  u Listopad 04, 2016, 22:04:44
Ne govorimo mi o vozačima! Dokrajčit će ih putnici, znaju svi na koje tipove putnika mislim!
E to je druga stvar poznajem par vozaca tamo i dosta ih je veoma iskusnih igraca, a putnici su druga stvar ja bas nisan primjetia da su losi prema busevima.

RegioBus

Citat: Sule  u Listopad 04, 2016, 22:16:46
E to je druga stvar poznajem par vozaca tamo i dosta ih je veoma iskusnih igraca, a putnici su druga stvar ja bas nisan primjetia da su losi prema busevima.
Otiđi u rubriku "RJ Trogir" i listaj slike iz unutrašnjosti buseva i sve će ti bit jasno kolega

RegioBus

Tablice na #236 su ST-1047-G.

XDonald

Jeli iko mozda vidio kako napreduje popravak #266 i kad bi moga ponovo pocet vozit?

elez

jel se još kome učinilo da su solo City-ji (12m) puno brži od solo Citara,a citaro je jači :o? (obe verzije sa Voith mjenjačem) umnik2
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

man323

Kao prvo, Lion's Cityi nemogu nikako biti brži od Citara ako mislimo na prvu seriju (sa motorom snage 260KS tipa D2866). Solo Citari imaju 299KS(OM457hLA). Lion's Cityi iz 2013. su brži od Citara, jer imaju 21KS više, tj. imaju 320KS.

elez

jel ti vidiš da san u zagrade napisa 12m...a i reka san da mi se učinilo... nekako bolje idu, imaju bolje ubrzanje...
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

prometnik

jedna je stvar ubrzanje, druga je max. brzina
kupi kartu spasi Promet