Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

Bole

Kao prvo uopče nije istina da g.b. 170 ide u rashod, odakle vam to? Auto stoji sastrane jer mu je motor i mjenjać na remontu, dijelova za te autobuse ima i uopče nije ništa problem..... kvaliteta im je na nuli, često zariba motor, šta radi pregrijavanja, šta radi turbine..... najnekvalitetniji autobusi iza "Makedonaca"

maky

Pričalo se naveliko da ide u rashod. Dapače, čak i sama ekipa koja ga duži je izgubila svaku nadu, jer je njegova getriba ugrađena u g.b. 169, a sa motorom neznam šta je. Uostalom,  pola godine već leži u remontu?! Ako ima djelova i nije problem, zašto nije sređeno cijelo ljeto?!  ::|

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

Citat: Bole  u Listopad 27, 2009, 18:29:25
Kao prvo uopče nije istina da g.b. 170 ide u rashod, odakle vam to? Auto stoji sastrane jer mu je motor i mjenjać na remontu, dijelova za te autobuse ima i uopče nije ništa problem..... kvaliteta im je na nuli, često zariba motor, šta radi pregrijavanja, šta radi turbine..... najnekvalitetniji autobusi iza "Makedonaca"
informacija s veče distance.
bela lađa

Tomek

U Zagrebu je nakon sudara jedan Eurobus EL 262 iz 1997. gbr43 i jedan MAN NG 312 iz 1996. gbr143 rashodovani, ali oba nakon težih sudara.

No, bilo je i zapaljenja relatnivno novijih autobusa, 7 godina star MB O405N2 gbr425 je izgorio i 12 godina star MAN NG 272 gbr123 je izgorio.

netko

Jedno pitanje....što se desilo g.b.201 jer ga nema u Trogiru već tjedan dana. ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Studeni 01, 2009, 23:03:23
Jedno pitanje....što se desilo g.b.201 jer ga nema u Trogiru već tjedan dana. ;)

Pa to bi ti iz Trogira trebao saznat, a ne ja iz Splita...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Studeni 01, 2009, 23:27:42
Citat: netko  u Studeni 01, 2009, 23:03:23

Pa to bi ti iz Trogira trebao saznat, a ne ja iz Splita...
Znam da bi trebao znati,ali mislio sam ako ljudi iz Prometa znaju jer najvjerovatnije je u garaži. ;) :)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

djstiv

recite mi kada se otvori poklopac(u vožnji) od motora kod Mercedes Benz O345 G ili MAN SG 313 ili Mercedes Benz Conecto il bilo kojeg drugog busa jel može biti ikakvih posljedica za sam bus ili auta koja voze iz njeg u prometu???
narvno poklopac se nalazi na stržnjem dijelu busa???

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

JA!!!

Citat: maky  u Studeni 12, 2009, 11:36:47
g.b. 191 ima nove tablice:
http://i35.tinypic.com/2po2lmp.jpg
Sudeći po stanju u SMS-u mogla bi i nova reklama ubrzo.
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Citat: JA!!!  u Studeni 12, 2009, 14:58:58
Ja se nadam da neće nijedna, jer autobusi bez reklama su daleko ljepši od onih s reklamama. A pogotovo da ne govorim o onim iritantnim "S. Oliver" i "Poli" šta se protežu preko cijelih stakala...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

Citat: maky  u Studeni 12, 2009, 15:11:07
Citat: JA!!!  u Studeni 12, 2009, 14:58:58
Ja se nadam da neće nijedna, jer autobusi bez reklama su daleko ljepši od onih s reklamama. A pogotovo da ne govorim o onim iritantnim "S. Oliver" i "Poli" šta se protežu preko cijelih stakala...
POLI  mljac,mljac.
bela lađa

maky

Danas sam se iznenadio vidjevši da g.b.55 ide u vječna lovišta.
Svako malo neki autobus završi bez tablica, parkiran na onim neslavnim mjestima gdje naopako parkirana stoji ekipa za rashod, a ništa novog se ne nabavlja. Dokle tako?!
OK, ako i dođe tih  novih školskih autobusa sad ubrzo, opet nema zglobnih?!

I nešto što me iznenadilo. Neznam kojim čudom se to uspjelo dogodit. Nakon više od 6 (ŠEST!!!) mjeseci stajanja, nakon šta mu je izvađen motor i mjenjač (koji je ugrađen u "medu štedu"), vidio sam g.b. 170 u remontnoj radioni. Zar će uskrsnuti iz mrtvih?!  Nisam izvana kroz ogradu mogao vidjeti šta se točno radi na njemu...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

djstiv

reci mi jel moguce da g.b170 uskrsne,a g.b.172 ode u vječna lovišta????

maky

Citat: djstiv  u Studeni 15, 2009, 00:06:21
reci mi jel moguce da g.b170 uskrsne,a g.b.172 ode u vječna lovišta????
Čisto sumnjam. A skroz sam zaboravio pogledati šta je sa g.b. 172, gdje je i šta mu se dogodilo...  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!