Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

djstiv

samo polako ima vrimena...mada bi ga ja više volia vidit na cesti nego da svako malo zapitkivan di je i sta je sa njin...

netko

A prema slici ide i g.b.117 u rashod. ???
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Studeni 15, 2009, 03:16:01
Pa to sam već odavno napisao, još ovoga ljeta...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

DOBRO JUTRO KOLUMBO!!
bela lađa

markost

Na mistu di je sad g.b. 55 je do prije dva-tri dana bija jedan MB 345G skoro cilio rastavljen tako da nisam moga vidit koji je g.b. Sad su ga makli negdi unutra i mislim da je on odvozija svoje.

maky

Citat: markost  u Studeni 15, 2009, 14:54:28
Na mistu di je sad g.b. 55 je do prije dva-tri dana bija jedan MB 345G skoro cilio rastavljen tako da nisam moga vidit koji je g.b. Sad su ga makli negdi unutra i mislim da je on odvozija svoje.
Tu je bio g.b. 170, koji je išao u rshod, a sada sam ga i ja vidio parkiranog unutar radione. Nekužim u čemu je stvar...  :P

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Studeni 15, 2009, 11:04:05
Pa to sam već odavno napisao, još ovoga ljeta...
Ok. :-[
A g.b.84 se rashoduje od početka 2009,a g.b.177 od ovog ljeta.
Koliko to traje rashodovanje autobusa?

BTW
Dopiši one autobuse koji su rashodovni u "rashode". ;) :)

maky

Čuda su moguća. A upravo se čudo i dogodilo, jer je g.b. 170  uskrsnuo iz mrtvih.  Ni sam neznam kako je to moguće, ali je istina.  Evo upravo sam ga susreo šetajući ulicom Matice Hrvatske. Zainteresirat ću se malo što je radio tamo i kako to da se probudio iz kome...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Studeni 26, 2009, 10:13:33
Čuda su moguća. A upravo se čudo i dogodilo, jer je g.b. 170  uskrsnuo iz mrtvih.  Ni sam neznam kako je to moguće, ali je istina.  Evo upravo sam ga susreo šetajući ulicom Matice Hrvatske. Zainteresirat ću se malo što je radio tamo i kako to da se probudio iz kome...
Ja ga vidjeh prije 6-7 dana na 37-mi. ;) :)

troosovinac

Citat: netko  u Studeni 26, 2009, 15:24:17
Ja ga vidjeh prije 6-7 dana na 37-mi. ;) :)
I šta je bilo kad si se probudia?????
bela lađa

maky

Eto, nije dugo trajalo... Jučer je mijenjao g.b. 229 kojeg tijekom jutra nije bilo, vjerojatno je imao redovni servis (u trećoj smjeni je vozio), ali odjednom je g.b. 170 nestao, a njega je zamijenio g.b. 119. Papamobil g.b. 170 je opet imao problema s getribom i pokvario se...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

djstiv

u srijedu je vozio g.b. na liniji broj 3,,,ali je imao ocitih problema sa raspoznavanjem linije na kojoj vozi...jer onaj veliki display na busu je pokazivao broj 37,a na ona tabla kraj prvih vrata je bila jedva vidljiva...a na njioj je bio broj 3...

netko

Dva su u "banani".G.b.169 i 170.
Jednoga uvijek viđam kad dođem u Split da vozi.
Nešto smo pisali i da g.b.172 također dosta zjb.
Što je sa petim O345G,mislim g.b.168.O njemu nismo ništa rekli.

JA!!!

G.b. 245, fali prednja desna ratkapa.
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

markost