Panturist - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 00:39:00

goran666

teško da netko ima noviju sliku jer je on na prodaju i stiji vec neko vrijeme. najbolje otiđi do graže pa ga pogledaj i uslikaj.  ;D

tomo

OS-138-BM večeras otišao za Imotski

Nakheel

Jel mi može netko reći koji autobus(i) najčešće putuju na liniji osijek - imotski? Koje registracije?

tomo

Citat: Nakheel  u Siječanj 12, 2010, 11:32:02
Jel mi može netko reći koji autobus(i) najčešće putuju na liniji osijek - imotski? Koje registracije?
Od Panturista najčešće sam viđao van sezone OS-823-BH i OS-126-FU, AP Imotski IM-642-R, IM-641-F, IM-554-AC...

goran666

kod Panturista nema pravila busevi se izmjenjuju. i ovo je tema sa slikama pa ubuduce pitanja u odgovarajucu temu.

Nakheel

doBUS

Imaju li putnika na relaciji Osijek-Beograd vidim da imaju 4 polaska dnevno ???

tomo

Citat: doBUS  u Siječanj 13, 2010, 01:09:23
Imaju li putnika na relaciji Osijek-Beograd vidim da imaju 4 polaska dnevno ???
Evo odgovora koliko ja znam... u pravilu koliko sam do sada ja zamijetio Panturist vozi isključivo liniju s polaskom u 10:00h za Beograd (dolazak oko 13:30h) s povratkom iz Beograda u 15:00h ( često ga sretnem u povratku oko 18:35h)... s obzirom je to kooperacija Panturist-Čazmatrans-Lasta-Šidexpres, najčešće liniju vozi Lasta a.d(Lasta najčešće vozi liniju u 06:45h iz Beograda i povratak iz Osijeka u 13:00h, te polazak iz Beograda u 18:00h i povratak iz Osijeka u 07:00h). i Šidexpres (Šidexpres najčešće vozi liniju s polaskom u 10:00h iz Beograda i povratak iz Osijeka u 17:00h), ali to nije uvijek pravilo. Čazmatrans Novu još nisam vidio da vozi osim linija Čazmatrans Vukovar na liniji Osijek-Beograd ali ne znam u koliko sati ona prometuje ili je samo u sklopu ovih linija što je vrlo lako moguće... Putnika ima, ne toliko iz Osijeka koliko vjerujem da ima iz Vukovara i mjesta bližih susjednoj nam granici...

ispravak netočnog navoda kak bi "neki rekli" - mislim da ova kooperacija funkcionira još i najbolje jer iz Osijeka voze
ČTR Vukovar u 07:00h-vidjeh ih već nekoliko puta
Panturist u 10:00h
Lasta u 13:00h
Šidexpres u 17:00h

tako je najčešće, ali iznimke uvijek postoje

TomoM

Dali netko zna za prijevoznika iz čepina što vozi liniju ili upada na liniju za Panturist. Bijeli City, čini mi se u dobrom stanju. Vidio sam ga na liniji iz Donjeg Miholjca za Osijek.

goran666

to ti je T-Tour vozi sa dva autobusa (bilo je spomena u temi o nabavi vozila) Neoplan je bivši Autotransport Karlovac, te se jos koristi i stariji mercedes.

tomo

Oliver Dragojević (reportaža u Exkluzivu) je putovao u London sa jednim od dva Panturistova Citylinera 1116

erobuss

Novi Tourismo prije pola sata otišao prema Mostaru, vjerojatno je izet, pa se poslijepodne opet vraća u međugorsku bazu

muljator

Mercedesa viđam zadnjih par dana u Splitu sa tablom Delminium travel, predpostavljam da je došao na stacionar u Split.
Svatko za nećim žudi, ali za čim????

tomo

U nedjelju su lijepo strpali jednu Opalinku na liniju Zagreb-Osijek te je nekolicina putnika ostala bez svoga mjesta u busu... A evo i jedna ljepša vijest, dobra ideja jer im HŽ "poždere" i nekoliko linija dnevno...
http://www.panturist.hr/tmpl/NewsPageWithList____44630.aspx?epslanguage=ML&ListID=17617

Tomek

Inače u Panturist uskoro stiže par novih autobusa, ali o tome više uskoro ;)