Neobicne (cudne) situacije u prometu

Autor mate, Ožujak 11, 2010, 10:20:41

mate

Ovu temu otvaram s ciljem da se pokazu neke prometne nelogicnosti, koje vjerujem da ima po cijeloj Hrvatskoj, a i sire. Nadam se da nikome nece smetati ova tema, vec da ce sto vise clanova, pogotovo onih koji imaju siroko znanje u podrucju prometa doprinjeti ovoj temi

Iako znam za ovu situaciju, ovog covjeka sam uslikao jucer, i to u voznji, nakon sto mi je jedan vozac APPa ukazao na probleme koje taj covjek moze stvoriti u prometu...Iako ga policija uredno mice s ceste, on se i dalje vraca na nju...

miky

Kuda bi Ti na njegovome mjestu? Ili policija? Što će čovjek, misliš da mu je lako što je u kolicima i još da ga j... netko na putu, pa čak i policija...

mate

Citat: miky  u Ožujak 11, 2010, 19:57:25
Kuda bi Ti na njegovome mjestu? Ili policija? Što će čovjek, misliš da mu je lako što je u kolicima i još da ga j... netko na putu, pa čak i policija...

Ma znam sve to stoji, ali zamisli situaciju - 15 h, ljudi idu s posla, u gradu kaos u prometu i on u raskrizju, pa svi mu j... sve po redu...Njega je policija vec sklanjala s ceste, al on se uvijek vrati, i jos k svemu bude non stop pijan...Nisam previse obracao paznju dok sam se jucer vozio s jednim vozacem APPa kroz centar grada, di je ovo i slikano...Nije toliki problem autima ga ic obilazit, ali kad ga moraju kamioni i busevi obilazit, to je uvijek zeznuto..

Berlingo

Ajmo malo obnoviti ovu temu. Vjerujem da je ovo vecina vas vidjela (ja pogotovo po Grobniku). Sad smo to i zabiljezili. Biciklist na auto-cesti. Mislim da je ovo cvor Bobovo (ispravite me).

Ivan1983

Berlingo

Berlingo

E sad da li je neobicno ili nije. Za mene je. Zadnji puta sam ovo vidio upravo u ovom gradu. Karlovac, ul. Banija.

Berlingo

Da li ovo spada tu? Jako neobicna pojava na cesti. Pretpostavljam ex. Promet Ogulin. Tamo je i slikano. Pogledajte izgled tog kamiona.

shef

Ako me sjećanje ne vara, firma se zvala "Prevoz" Ogulin, i da, imali su ovakve Fiate, čini mi se da je ovo čak originalni garažni broj.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Definitivno je "Prevoz". Hvala na opasci. "Promet" nije imao veze s prijevozom. Imali su ugostiteljske objekte i trgovine (pamtim Delnice i Severin n/k) i sjediste je bilo u Vrbovskom.

manoplan

Naše susjede u Sloveniji zadesilo je kišno nevrijeme sa poplavama. Slično se ovih dana najavljuje i kod nas  ???

Izvor Večernji list

Berlingo

Evo jos jednog. Uhvacen je kod mene, cvor Draga. Pojma nemam od kuda je dosao i sta je mislio dalje.

shef

Ne znam koliko ste pratili nevrijeme i poplave koje su doslovno uništile dijelove talijanske pokrajine Ligurije i posebno glavnog grada Genove... pogledajte ove snimke...neka još netko nešto kaže protiv Irisbusa  :o  Vode je bilo u vozilu, ali usisnici nisu povukli.
Vozači će dobiti nagrade, a bit će i fešta u poduzeću (AMT Genova).

http://www.video.mediaset.it/video/studioaperto/edizione_servizio/259356/autobus-pieno-dacqua-durante-lalluvione.html   (najprije je reklama)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Čekaj malo, onaj oko 0:25 mi uopće nije jasan  buljimir

tramvajac 92