Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Shole

Čudo neviđeno !!! Netko je konačno disponirao TAM-a  576 na liniju 30 za Pasjak umjesto 696.  Hvala bogu da su se konačno tog sjetili. Obično im daju 467 i onda s njim rade popodne 3 Pasjaka, a TAM vozi Lokvu.  Taj bus bi komotno mogao i ostat na toj smjeni jer su vozači OK i neće ga uništit za čaš, a 696 bi dobro došao na nekoj smjeni "u 3".

ikar

Iznenadio sam se kad sam ga vidio jutros na 10A.  Svakako bolje nego sa SU220 ili SU240 do Rupe... A da 576 puste tamo, za 696 bi se našlo mjesta na 646 ili 644.

Shole

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

589 bio na 7a, nisam stigao prije napisati, a vidio sam ga oko 16...

MAKI

ne znam ali imam jedno pitanje: jel ovo 588 za stalno na 1A pitam, jer sam ga vidio već par tjedana na toj liniji
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Shole

Ljetni vozni red nije nikakvo mjerilo.  Ako je neko negdje za stalno to možeš vidit jedino kad je škola.  Vjerovatno se nečija smjena ukine preko ljeta pa taj zadužio neku smjenu na 1A i kola 588

amalok.95

Jučer viđeni 423,496,497 na liniji 32

MAKI

danas oko 19 h iz garaže izišao 654 sa tabelom 7 pa pretpostavljam da je sada na toj liniji
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Boki651

Zbog lančanog sudara negdje u blzini mene, 7a ne vozi u naselje, nego se okreće na Turkovu.

Berlingo

Dosao jesenski VR i jutros na 2A ono sta sam tocno i ocekivao. Nakon duze vremena pojavio se ponovo zglobni MAN. GB necu napisati jer mnogi su ga vidjeli, a mogao bi biti i O.T.

jedan_019

Ja sam bio spreman na scenarij koji se i ostvario: polazak šestice sa Krnjeva u 12:02, dolazim na stanicu kod Andree u 12:01 kad na stanici već 15 ljudi. Nekom logikom znači da nije došao autobus koji je trebao krenuti sa Krnjeva u 11:47. 12:13 sati, autobusa i dalje nema, prolazi šestica prema Krnjevu (puna). 12:21 dolazi šestica koju smo vidjeli da ide prema Krnjevu - naravno puna. Stanica "Studentski dom" još oko 10-15 ljudi, a oko 10 ljudi na stanici "Tehnički fakultet". Čak i na Štrangi oko 5 putnika.
Gdje su tajanstveno nestala dva polaska sa Krnjeva nitko ne zna.

E sad da je slučajno naišao 2A bio bi to spas za sve nas, ali 2A uopće ne vozi u tom vremenu.

To ja naša jesenska budućnost...

Ruske

ovo je jako cesto na 7A da nestanu par polazaka...jednostavno nestane bus koji treba krenut tad i tad i onda se ceka iduci 20min koji poslije bude prenatrpan

Shole

Nije on nikamo nestao. Kako ne kužite da je taj bus koji vam je došao u 12:21 upravo taj od 11:47 koji kasni pola sata zbog asfaltiranja kod tehničkog faxa.  Nemože ni jedna vožnja ispast, a kamoli dvije.  Kad nekog nema, onda samo može kasnit, a vi mislite da je ispao jer on dođe na vrijeme od sljedeće vožnje

jedan_019

Jučer nije bilo asfaltiranja nego danas. Danas je ipak došao bus kojeg jučer nije bilo (12:02 sa Krnjeva) ali sa zakašnjenjem od oko 3 minute.