Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

little-perfect-fairy

Evo. 719 je definitivno vani. Viden danas na liniji 6.

kico101

Pitam se kako bi funkcionirala linija 32 da nema 24-godišnjaka-535 i 15-godišnjaka -612, a i 500 je čest gost. Da je, kojim slučajem, netko od turista i naumio busom do Lovrana ili Rijeke, vidjevši što vozi, mora da je odustao. Zar je doista teško staviti 3 kitara klimaša? Puno troše? Na spomenutoj liniji, čisto sumnjam da je potrošnja veća od , recimo 612, čak i sa klimom ( citari, naravno  ;D ). Molim da se više ne kupuju autobusi sa klimom, jer tada postoji šansa da nove vidimo i ljeti.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Molim Vas, Molim Vas neka netko ukloni iz prometa onu tragediju od 423. Postoji li neki eko-test za autobuse? Ako da onda bi ovaj možda prošao na tehničkom pregledu kraj neke čeličane negdje u trećem svijetu.
Inače, ljeto je tako lijepo počelo na jedinici, većinom klime. Kako se bliži kraju i počinje škola, eto opet 423, 418, 536, 454, 436... Dajte, molim Vas, oni stvarno, stvarno ne mogu više. Stari su. Zaslužili su da voze u nekom drugom, ljepšem svijetu, kako bi rekao TBF, tamo di gužvaju poruke SMS-a.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Već mi se dva puta desilo u proteklih 10-ak dana da "najobičniji" putnici koji se u Autotrolej, njegove linije i vozni park razumiju ko Marica u krivi Qrac, pitaju zašto uopće nema na cesti autobusa s klimom, ili ih je vrlo malo.  Pitanje tipa:" pa znam da voze oni lijepi autobusi inače, a sad kad je vruće sad ih nema".   I još je bilo pitanje:  "joj znate, ja čekam 15 minuta bus, ni to tako strašno,  ali svi autobusi koji su prošli u to vrijeme su bili oni stari okrugli  (SG220),  pa di su novi busevi ?"

Zaključak:  nešto je trulo u državi Danskoj ako i totalno neupućeni ljudi primjete da nema klimatiziranih Citara (hmm, gle čuda, ni lani ih nije bilo, pregledajte stare postove),  kao i da u velikoj većini ulicama grada prometuju 30 godina stare olupine iako imamo 70 i nešto novijih buseva

zvone16

Ja danas kad sam išao na Kantridu, vidio sam na 1-ci par Citara, 623 i naravno kao šta ste rekli puno SG 220
ZvoneXp

Shole

Kico101 bi bio jako zadovoljan da na jedinici vozi tolko buseva u krugu.  Par citara, 623 i puno SG220

kico101

Citat: Shole  u Rujan 01, 2011, 06:23:04
Kico101 bi bio jako zadovoljan da na jedinici vozi tolko buseva u krugu.  Par citara, 623 i puno SG220
Jako sam zadovoljan. 8-8
Šteta jedino, što to nije istina. :P

zvone16

Puno mislio sam na 3-4, danas kad sam išao sa 719 odma sam se prehladio u bus kad uđeš smrzneš se,
ZvoneXp

little-perfect-fairy

660 sa dislpayem 27 Rijeka. Viden kako izlazi iz podvoznjaka na Piramidi.

ikar

Već strahujem što će biti u ponedjeljak... A još tri dodatna busa su zadužena za OŠ Srdoči.

Boki651

U ponedjeljak će Ćaćin mali na 7a zalutati ili će napokon poslati monotral da testira novi rotor u Ćićarijskoj. ;D
Mislim da kad stvarno zagusti da će krenuti i monotrali, neće biti opravdanja, tipa parkirani auti kod serpentine na Križu itd. Bit će samo: vozi Miško

ikar

Nema ni njih baš na odmet, u normalnim okolnostima u ponedjeljak bi ovako trebalo izgledat:

108 - 5B
109 - 1B
110 - 4A
111 - 32
112 - 15/15A

113 - 9
114 - 3A

kico101

Ček, ček. Što nije rečeno da od 05.09. kreće 32 na staroj trasi do Mošćenica, Brseča i Zagorja? Onda bi ovaj 111 mogao preko tjedna u grad. Iako bi mogao i do Brseča ( osim u špici ). Hm.

ikar

Citat: kico101  u Rujan 02, 2011, 16:41:26
Što nije rečeno da od 05.09. kreće 32 na staroj trasi do Mošćenica, Brseča i Zagorja?

Nije.

"Đekna još nije umrla, a ka'će ne znamo!"

Shole

Mošćenička Draga ima ugovor sa Autotransom do 30.09.  o.g.