Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Berlingo

Lijepo i slikovito napisano. Jedan od najboljih postova kojeg sam ovdje procitao. Svaka cast! Vidis, ja sam pokazao volju da se vozim trolejom (pisao sam o tome), kupio karticu i otisao do grada. Ali ljubav je kratko trajala, neki biser je opet skrenuo moju liniju. Upravo ono sta si pisao. Autotrolej svojom politikom smanjuje broj putnika! Njima uopce nije stalo do njih!
Kraj ti je isto dobar. Mislio si samo na autobuse ili vozace? Jer ako posude vozace biti ce opet novih kredita na Piramidi.

ikar

Sve to vrijedi za radni dan, ali trebaju li nam monotrali nedjeljom ili smo se samo razmazili? Klasičan primjer tipične nedjelje, na cesti nema auta, a u autobusima (i to prigradskim) ni 50% kapaciteta. Očito nema ni potrebe, a koliko još ima vozača koji bi također rađe bili sa obiteljima?

Berlingo

Nisu potrebni monotrali nedjeljom. Slazem se. Neznam, jedino jos sta ima kupaca iako smo usli u listopad. Ali pustiti ljude na Belu nedeju da cekaju autobus prema Kastvu sat vremena vec spada u cisti debilizam.

kico101

Izgleda da se nismo dobro razumijeli ( Ikar ). Nisam napisao da želim monotrale nedjeljom, ali želim da se stvari postave na pošteniji način, a ne da na potpuno praznoj 1A vozi 584, a na 6-ci 607 ( valjda je poznat kapacitet tih vozila ). Također sam napomenuo da bi bolje bilo  1 cjelodnevni vr na 1A prebaciti na 6 jer je veća potreba. Ali za to očito nema osjećaja.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Treba 1a produžiti na Pećine i eto ti dva autobusa, ukinuti nepotrebnu 9ku, 5a rješiti prebacivanjem vožnji za Viškovo preko Škurinja i evo još dva autobusa. Svašta se može, samo ima li znanja i(li) volje?

kico101

Da bi riječ rek'o. ;)
Svaka ti je na mjestu.

Shole

Ja sam stekao dojam da "nova vlast" ima volje jer se stalno nešto mijenja i kemija, što znači da se isprobavaju razne stvari, ali sve mi se nekako čini da to minira neko iznutra.  Lijepo se počelo radit po 8 sati.  Kome ne paše uzeo je prekidnu, ostali su ostali u smjenama.  Al džabe ti to kad je opet bilo nepoštenja i namještanja. I ko će ti bit za 8 sati kad je probno pred par mjeseci namjerno minirano samo da bi ljudi bilo nadrkani. I onda se čude kad im hrpa ljudi ode na bolovanje.  Pa kako neće,  nisu ljudi glupi, vide šta se radi.  Kome se namješta, a kog se prca.

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Šta je tu čudno? Svaki dan su solo navečer.

kico101

Hoće li netko razuman konačno malo poštenije rasporediti ove monotrale. Ovo punjenje 6-ca je apsolutna katastrofa. Da su na 1-ci ( mislim na SG220 ), još bi i razumio, ali na 6, nikako. Iskreno se bojim da će se jedan dan jedan od njih raspasti na tisućui dijelova.

ikar

Koliko sam primjetio ustalilo se:

1 - Citaro G/Conecto G/SG220
2 - Citaro G/Conecto G
5 i 7 - SG240/SG312
6 - SG220

mivano

Citat: kico101  u Listopad 04, 2011, 12:23:46
Hoće li netko razuman konačno malo poštenije rasporediti ove monotrale. Ovo punjenje 6-ca je apsolutna katastrofa. Da su na 1-ci ( mislim na SG220 ), još bi i razumio, ali na 6, nikako. Iskreno se bojim da će se jedan dan jedan od njih raspasti na tisućui dijelova.
Pa bar bi mogli stavit 500 (jučer bio na 2a - bezveze), a ne 423!

MAKI

Citat: ikar  u Listopad 03, 2011, 23:00:36
Šta je tu čudno? Svaki dan su solo navečer.

nije bio navecer nego popodne
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Citat: mivano  u Listopad 04, 2011, 16:21:24
Citat: kico101  u Listopad 04, 2011, 12:23:46
Pa bar bi mogli stavit 500 (jučer bio na 2a - bezveze), a ne 423!

A ti si kao neki stručnjak pa znaš da je 500 bolji za vozit od 423 ?

kico101

Danas sam vidijo 623 na 6-ci. :o :o :o
Nema dovoljno starih Avtomontaža? ;D ( molim bez napomena o prekidnima  ;) )