Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Shole

zvone16

Kasnim, da 685 je prvo vozio ispomoć 26 Krasica u 07:05 onda na 8-icu, fala bogu nakon 2-3 mjeseca da bude noviji bus, a ne svaki dan u 412,467,470
ZvoneXp

little-perfect-fairy

Ma koji "hvala bogu"??? Pa nije to bus za gradski prijevoz. To sto je jutros zavrsio na 8-ci je ogromna debilana! Pa sta stvarno fali toliko buseva da nije bilo nista drugo za poslat nego 685??? Ne vjerujem......

ikar

Fali! Danas oko 12-13 sati nije nekoliko linija krenulo. Iako su mogli lako zamijenit tog sa onim u npr. 7.15 Grohovo kao što je Shole napisao.

MB Citaro

kako je krenulo falit će ih sve više i više

zvone16

Little : Mislim Hvala Bogu da je na Ispomoci 26-etke
ZvoneXp

Shole

711  oko 16:00 za Šoići, a
597 za Podkilavac

Shole

Citat: ikar  u Listopad 11, 2011, 17:37:03
Fali! Danas oko 12-13 sati nije nekoliko linija krenulo. Iako su mogli lako zamijenit tog sa onim u npr. 7.15 Grohovo kao što je Shole napisao.

Sve mi se više čini da netko to namjerno minira.  Pa bilo je milijon kombinacija u igri (sa prigradom), al ne, oni su namjerno poslali Regio na gradsku liniju.  A ako su ga baš morali u grad, mogli su ga barem na 8A u 7:45 koja ionako nikog ne vozi.  Samo da bude čim više pritužbi, psovki, tužibaba i ostalog na račun Autotroleja.  Nemogu se otet dojmu da je to nečije maslo, a vi mi recite šta god oćete

tramvajac 92

Ako je Regio mogao u Zagrebu voziti redovnu gradsku liniju, zašto ne bi mogao i u Rijeci:
Citat: McZanteXF1  u Ožujak 27, 2008, 22:54:06
http://i167.photobucket.com/albums/u159/McZanteXF1/Bus/IMG_6092_m_c.jpg
Linija 131 Črnomerec-Bizek
A da je kretenzam poslati ga na gradsku liniju je.

shef

Regiji donose živu keš lovu od izleta i treba ih čuvat ko oko u glavi.  :D
Moja prognoza - raspast će se sustav vrlo brzo i više se neće moći pokrivati ni ono osnovno. I da, i ja mislim da se to radi namjerno.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

U Zagrebu Eurobusi i hrpa zglobnjaka se i dalje prodaje. Pa da barem ne bi dobro došli kao rezerve, stvarno.. Neki su i 2000. godište..

ikar

Ne trebaju nama polovni, sigurno ima novaca za nove... Al glavno da ono govno od Obrsnela + onaj četnik sjede stalno na vlasti. Vrijeme je za promjene, kako na državnoj, tako na lokalnoj sceni!!!

kico101

Tako je govorio Zaratustra. ;D
Šalu na stranu. Nažalost, ova ekipa je pokazala nemoć u jednoj, u biti, tako jednostavnoj stvari, a to je osmišljavanje prometne strategije grada. Već duže vremena postoje znakovi koji ukazuju na dolazak potpunog kolapsa JGP u Rijeci, ali nitko ne trza. Govore o 10 CNG solaša VEĆ KRAJEM IDUĆE GODINE, a nasušno je potrebno barem 25 monotrala, 10 troosovinaca, 10 solo ( od toga 5 turističkih ) i 5 minibusa. Netko je imao savršen san. Ukoliko se uskoro ne ostvari,  vidjet  će se prava "reorganizacija JGP" koja će se svesti na ukidanje čitavih linija ( ne samo pojedinih vožnji ). O momentu viška vozača ne želim ni razmišljati.
Ako je ovo dio nekakve taktike, mislim da je usmjerena prema pogrešnim igračima. Ti ljudi naprosto NE ZNAJU. Potrošit će se i ono malo vrijednih resursa, a gradski vlastodršci neće ni suzu pustiti. Rekao bih još svašta ( Ikar u potpunosti si u pravu ), ali ne želim prosipati žuč nizašto. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Citat: kico101  u Listopad 11, 2011, 07:41:21
Imam provjerenu informaciju da je 685 na liniji 8 ( očekujte ga oko 8,05-8,10 na Trsatu ). Fotić u ruke i akcija.  ;)
J..i ga, nije me bilo. Ovo sam dozivio jedanput, u sijecnju 1985. , za velikog snijega. Onaj ponedjeljak navecer, to ce biti datum 14, vidjen je na 1A sanos foteljas. No tada su u pitanju bile dobre gume a ne povecanje standarda sto na kraju vodi pucanju po savovima.

dusko

kico101 upravo  se to dogadja sto si napisao. Mislim da ce JGP preuzeti privatni sektor.Bar sto se tice garaze. Tako ti je u Italiji susjednom gradu Trstu. Vozaci i autobusi sa prometnim osobljem ti je od grada Trsta a sve ostalo pratece osoblje je u privatnim rukama /garaža, servis i.t.d.