Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

zvone16

Ovi gradski šoferi su debili iskreno, dobiju prigradski bus i nemaju pojma vozit bar 608 i 618, a jedinica ne da je puna nego uhh

ZvoneXp

MB Citaro

čekaj šta zato što šoferi "neznaju" vozit prigradski bus zato je jedinica puna ili je nešto drugo pisac htjeo reči?

zvone16

Znači vozači koji voze u gradu, ili namjerno ili neznaju vozit prigradski bus, ja sam išao od Pećina do ove Stanice i razočarao se !
ZvoneXp

NP-549

Bus je krcat jer je utakmica na Kantridi (doduše mogli su prometnici razmišljat o tome pa stavit na jedinicu 4 monotrala), a  "neznaju vozit" pretpostavljam da znači da voze lagano i to u "D" pa bus non-stop šalta, dok smo navikli da ti busevi EL262 idu ko metak kad ih u prigradu vozimo

Mirta

Nejasno mi je zašto bi gradski vozači bili debili zato što nisu navikli voziti prigradske autobuse. Prije bi mi, u tom smislu, pali na um njihovi nadređeni.
Nikad ne reci:"Nikad!".

zvone16

E Mirta da ti vidiš kako neki voze, začudila bi se ! Danas u xxxxx xxx  onaj luđak vozi po vukovarskoj sa otvorenim vratima i slično a šta da se nešto desilo ? nisam ja kriv vjerovatno bi rekao, a da ne govorim kako isti taj šofer koji god bus da dobije nema pojma vozit, u Vukovarskoj zapali lamelu ili krene u rikverc haha, žalosno ali istinito ! Ali zato kartu traži ko da mu je to blago u životu a kad vozi na Pehlin ili nešto trese se da batina nedobije !
ZvoneXp

zvone16

Danas opet nije bilo ispomoći 26etke  buljimir
ZvoneXp

little-perfect-fairy

Nije danas ni 686 isao u 7.45h sa Lokve (7.15h polazak). Normalno, u sljedecem busu s povratkom u 8.00h sa Viškova bilo nešto prestašno.

zvone16

Stvar ti je šta kad nedođe ispomoć nema teorije da svi stanu u 697 ! Bilo je probano da svi stanu u 631,412 pa nema teorije ostane cca 20 ljudi i moraju pješke do Škrljeva i onda u 7 i 40 za grad i dođu u 8 i 15 u grad i naravno zakasne u Školu / Posao
ZvoneXp

ikar

Danas nešto što dugo nisam vidio - 566 na 7ci! Zadnji nastup Avtomontaže na 7ci bio je negdje u 11-om mjesecu kada je 499 uskočio tokom dana umjesto 622.

kico101

Citat: ikar  u Svibanj 23, 2012, 13:33:31
Danas nešto što dugo nisam vidio - 566 na 7ci! Zadnji nastup Avtomontaže na 7ci bio je negdje u 11-om mjesecu kada je 499 uskočio tokom dana umjesto 622.
Pa neće biti baš tako. Meni prolaze pod prozorom i barem jednom tjedno vidim kakvu avtomontažu ( osobito SG220, doduše SG 240 nisam vidio već duže ). Inače i na 2-ci sve češće viđam SG3x2, pa čak i avtomontaže druge serije. Vjerojatno uskoče kao rezerva, ako nema dovoljno mečkastih.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Zaboravio sam na avtomontaže druge generacije... Ali nemoguće - svaki dan koristim liniju i vidim šta vozi - uvijek su 722, 723 jedan stariji citaro i ili novija Avtomontaža ili SG312/322

kico101

S obzirom kad idem na delo, zna se pojavit u razdoblju između 6 i 6,30. Nije redovito, ali povremeno da. I još nešto; nemogu ulovit vozni red, jer jedan dan prođe u 6,15, drugi u 6,22, treći u 6,18, pa ga nema do 6,30 ( a vr kaže 6,10 i 6,32 ) Svašta bude u tom terminu, osobito ponedjeljkom. Govorim o prolascima kod ex robne kuće Vežica.

Shole

Robna kuća nije nikakvo mjerilo za prolazno vrijeme. To je predzadnja stanica i s obzirom na vrijeme o kojem pričaš da se napraviti i do 10 minuta razlike, ovisno o vozaču, jer nema prometa po gradu.

kico101

Sve je to ok, ali u tom vremenu kad još nema gužve po gradu, nije baš normalno da su razlike u prolascima do 15 min, pa makar to bila i predzadnja stanica.