MS Tours, Štikovica

Autor bmax, Ožujak 21, 2008, 14:10:16

bmax

MS Tours vl. Mišo Matuško
Zaton, Štikovica 81
tel. 098/243-285

vlasnik miso matusko
imao je i mana prodaj jednoj gradevinskoj tvrtki
dolazi setra 315 hd

miky

miky

Kod Matuška (MS Tours vl. Mišo Matuško i Matuško Promet-Pero Matuško) sve je uvijek na prodaju. On će vjerovatno ove dane odmah staviti i Setru HDH na prodaju...a još je nije doveo iz Njemačke...

bmax

kod matuška je jedino pitanje da li prodaje bus sa putnicima ili bez, uglavnom odusto je od prodaje, ovu sezonu ce još radit sa njom

kuba

Prijevoznik iz Zatona pokraj Dubrovnika
Setra s315 HDH ex Darojković, pomeni najljepša takva setra u Hrvatskoj:

neoplan fahrer

kolko sam ja cuo nie ex darojkovic promet, nego ex m-s tours. darojkovic ju je uzeo nedavno.. ;)
>>MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI<<

kuba

onda ne znam, ja vidim da na busu piše i Darojković i M-S tours pa ne znam...

Pasa

Ex m-s tours, sigurno

Pasa

A ima i ovu 315 GT, Isuzu od Dardee iz Rijeke, samo je sada bijele boje,Sprintera 412 D je prodao i imaju 2 Taxi auta.Raznoliko.
Prošle godine je prodao mana građevinskoj firmi Obšivač iz Metkovića

travego 580

Citat: CroHerc  u Listopad 08, 2009, 20:48:14
Citat: Berlingo  u Listopad 08, 2009, 19:07:30
Nije valjda i ovaj na prodaju.Bio je parkiran na Rupi danas popodne.

Ovaj je tek nabavljen od goye .  ;)

Croherc prijatelju koliko ja znam bio je kod goye a kupljen je od Euroline-a a pod račun data plava gt-jka inače autobus 99 godina.

CroHerc

Točno  .  Goya je uzeo tourisma a dao toga . Mislio sam ex goya a to između i nije tolko važvo  ;) ;)

Pasa

Citat: travego 580  u Listopad 08, 2009, 23:07:32
Citat: CroHerc  u Listopad 08, 2009, 20:48:14
Citat: Berlingo  u Listopad 08, 2009, 19:07:30
Nije valjda i ovaj na prodaju.Bio je parkiran na Rupi danas popodne.
[IMG]http://slike.hr/slike/p/pa080124_7f9f4.jpg

Ovaj je tek nabavljen od goye .  ;)

Croherc prijatelju koliko ja znam bio je kod goye a kupljen je od Euroline-a a pod račun data plava gt-jka inače autobus 99 godina.

2000

mate

miky

Vlasnik MS Toursa je Mišo Matuško (na papiru) a u stvarnosti još i Željko Stanković koji je sa Perom Tepšićem zajedno vlasnik Ames-a, tako da MS momentalno ima samo Travega, a AMES ima: S315HD DU669-FD (ex. Atlas DU354-AC), ISUZU, CRAFTER (na slici), Crafter bijeli (još na preradi), Master ex Dalmatinac, VW Transporter, 2 x Renault Trafic, Ford Tranzit za prijevoz INVALIDA, te nekoliko osobnih automobila za TAXI i Rent a Car...

tamlover

A zašto je Travego ostao bez bočnih naljepnica firme (nije da je tobilo jučer, al vidim da niko nije komentirao)?
...i bilo je lepo i navek TAM bu....